Aanmeldformulier (Concept)

Welkom bij Korfbalvereniging Velocitas. Via dit formulier schrijf je je in om lid te worden van onze vereniging. Probeer het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Bij vragen kan je terecht bij de ledenadministratie door te mailen naar ledenadministratie@sv-velocitas.nl.

Soort lidmaatschap


Ingangsdatum
Persoonlijke gegevens
Naam
Voorletters
Geslacht


Geboortedatum
Adres gegevens
Adres
Postcode
Plaatsnaam
Contact gegevens
Vast telefoonnummer
Mobiele telefoonnummer
E-mail
KNKV relatiecode (Indien van toepassing)
Ouders/Voogd (in te vullen bij minderjarige leden)
Naam
Voorletters
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mail
Mobiele telefoonnummer
Vrijwilliger
Velocitas is een korfbalclub waar iedereen op zijn eigen passende niveau in een prettige omgeving kan korfballen.
Om deze missie waar te kunnen blijven maken, is de inzet en samenwerking van onze leden / ouders van jeugdleden essentieel als fundament van onze vereniging. Vrijwilligerswerk moet vooral leuk, leerzaam en gezellig zijn als iedereen zijn/haar steentje bijdraagt. Een vereniging ben je samen!
Waar gaat jouw voorkeur (of voorkeur als ouder/verzorger) naar uit?
*als er geen keuze wordt gemaakt, dan wordt een lid (ouder jeugdlid F t/m C) automatisch ingedeeld voor 2- 4 bardiensten op jaarbasis.
Mogelijk is er binnen de vereniging eens sprake van een project waarbij specifieke kennis/vaardigheden nodig zijn of we bepaalde bedrijven zouden kunnen benaderen. Wij inventariseren dan ook graag bij de (ouders van) onze leden of zij specifieke werkervaring of vakgebieden hebben die ze beschikbaar zouden kunnen stellen. Dit kan van alles zijn, denk o.a. aan middenstanders, maar ook MKB, HR, marketing, onderwijs, hulpverlening, facilitair etc. Uiteraard zullen wij deze informatie niet met andere partijen delen.

Mijn/onze achtergrond / kennis / expertise is:
Communicatie
Velocitas stuurt gedurende het seizoen een wekelijkse digitale nieuwsbrief uit. Deze nieuwsbrief wordt automatisch naar het door jou opgegeven e-mailadres verstuurd. Hiermee blijf je volledig op de hoogte van alles wat er in en rondom onze vereniging gebeurt. Mocht je de nieuwsbrief niet willen ontvangen, dan kan je jezelf gemakkelijk uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief.

Velocitas heeft een WhatsApp community waarin de Media Commissie maximaal drie keer per week de belangrijkste nieuwsberichten deelt. Het door jou opgegeven telefoonnummer wordt automatisch toegevoegd aan deze community. Mocht je hier niet in willen, dan kan je deze zelf gemakkelijk verlaten.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Graag brengen we onder jullie aandacht dat vanaf 25 mei 2018 de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is. Als gevolg hiervan willen we als bestuur van Velocitas weten of jullie toestemming geven om:

1. Informatie zoals je e-mailadres, adres, geboortedatum, geslacht en foto in Sportlink onderling te delen (dus alleen binnen onze vereniging);

2. Foto’s en teamfoto’s waarmee we aan de buitenwereld kunnen laten zien wat wij als Velocitas doen, op onze media kanalen te plaatsen.

Ons verzoek is dat elk lid de onderstaande velden invult. In geval van minderjarige kinderen kan 1 ouder/verzorger, hetgeen van toepassing is, voor de kinderen invullen.
Ik geef Velocitas hierbij toestemming om met leden onderling de gegevens onder punt 1 uit te wisselen:


Ik geef Velocitas hierbij toestemming om foto’s van wedstrijden en teamfoto’s waar ik zelf op sta te gebruiken op de media kanalen van Velocitas:


Ik geef Velocitas hierbij toestemming om foto’s van wedstrijden en teamfoto’s waar mijn -minderjarige- kinderen op staan te gebruiken op de media kanalen van Velocitas:


Bankgegevens
Velocitas zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.
Akkoord met automatische incasso

Rekeningnummer (IBAN)
Tenaamstelling
Huidge plaats
Huidige datum

Het formulier is succesvol verzonden!
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Controleer alle formuliervelden opnieuw.