2 selectieteams, 1 nieuwe trainer, 2 handtekeningen

Nog even en dan lijken we toch echt aan een écht seizoen te beginnen. Niet alleen wij kijken halsreikend uit naar de start van de competitie, ook de huidige coach van 1, Rob, en de kersverse trainer van het tweede, Maurice, kunnen niet wachten. Afgelopen zaterdag krabbelden beiden hun handtekening onder een nieuw contract.

Velocitas 1: Rob Berreboom

Rob Berreboom ‘begon’ vorig jaar als trainer van het eerste met als missie om Velocitas in de overgangsklasse te behouden. Technisch gezien is dat natuurlijk gelukt. Maar zonder competitie is de uitdaging er wel een beetje af, zal ook Rob bekennen. Daarom schoof hij afgelopen zaterdag aan bij voorzitster Lianne van der Kruk om voor nog 1 jaar te tekenen, met een optie voor een jaar verlengen. We zijn ontzettend blij dat je blijft, Rob!

Lianne keek zoveel af dat ze per ongeluk zelf ook ‘Rob’ onder ‘naam’ invulde. – Foto door Frans van Herwijnen

Velocitas 2: Maurice van Leeuwen

Maurice van Leeuwen schuift als tweede aan voor een handtekening. Rob vervangt Dennis, die helaas moest stoppen vanwege persoonlijke omstandigheden. Met Maurice krijgt Velocitas een trainer voor het tweede team dat al aardig ‘wat bagage in het rugzakje heeft, gepokt en gemazeld is, al heeft wat heeft gezien’, enfin, je snapt het. Onder andere Phoenix 2, A1, Wion 2 en diverse bij Meervogels stonden eerder al onder zijn leiding. Welkom bij de club, Maurice!

De blik van Laurens zegt genoeg: Maurice zit aan ons vast.

We wensen beide trainers ontzettend veel succes het komende seizoen!

Alle foto’s zijn gemaakt door Frans van Herwijnen.

Scroll naar boven