5 redenen om géén vouchers van de AH Santhorst in te leveren

Nog 4 dagen, dan zit de Albert Heijn Santhorst actie er alweer op. We staan op dit moment eerste, met de concurrentie die in ons nek hijgt! We hopen natuurlijk dat jullie allemaal nog even hard je best doen om die codes in te leveren. Online is het snelst, maar we konden ook 5 redenen bedenken om dat niet te doen. Lees vooral verder als je aan je papiertje gehecht bent. 

1. Je bent een pro in origami.

Okay, als jij van dat rechthoekige papiertje net zo’n mooie neushoorn weet te maken als die afbeelding hierboven, dan mag je die voucher houden. Beloofd. Beter kunnen = uploaden. Ken je trouwens die mop over die origami neushoorn die moest lachen om zijn eigen grap? Nee? Hij lag zelf helemaal gevouwen…

2. Je oefent stiekem op werk aan dat perfecte schot.

Geld voor de vereniging is leuk, maar als jouw schot nog niet door een ringetje te halen is, dan begrijpen we dat je graag oefent op werk. Aan de andere kant, mocht je toch zo veel schoten missen… prop het vooral niet op zouden we zeggen. 

3. Je bent bijna klaar met die papieren draak. 

Het is een veelvoorkomend probleem: ben je net bijjnna klaar met het maken van een drakenkop van papier-mâché, kom je net een velletje tekort voor de finishing touch. Daar zouden wij ook aangebrand van reageren. Probeer het vooral van je af te schubben. 

4. ‘Papieren vliegtuigje’ en ‘voetbalstadion’ staan allebei op je bucket list.

Je hebt er of jaren oefening of een enorme dosis geluk bij nodig. Feit is dat deze vleugelverdediger niet bepaald makkelijk te raken is van zo’n afstand. Mocht je echter ooit in de derde ring van ‘El VeloDome’ zitten, we hebben een scheidsrechter genaamd Dirk die jouw code vast online wil inleveren. Als het maar aan komt waaien… 

5. Je hebt er gewoon teveel. 

Je bent de afgelopen weken druk bezig geweest met sparen, en nu heb je zó veel vouchers dat je door de bomen even het bos niet meer zit. Dan is het misschien tijd voor een nieuwe bladzijde. Gooi ze dan even in die vaas die op de bar staat in de Velocitas kantine. Wel graag voor zaterdag, dan hebben wij nog tijd om ze te activeren.

Zo, dat waren ze. Even zonder dollen: we kunnen dat geld natuurlijk ontzettend goed gebruiken! Dus mocht je nog wat tijd over hebben én een ritje naar de winkels moeten maken, dan raden wij voor nu even de AH Santhorst aan. En vraag naar die vouchers. Of, zoals de Fransen zeggen: Bon. 

 
Scroll naar boven