Velocitas D2 kampioen in de zaal

Korfbal – Velocitas D2 kon het kampioenschap eigenlijk al niet meer ontgaan maar na afgelopen zaterdag is het officieel: er werd uit tegen Madjoe met 5 – 15 gewonnen waarmee de Leiderdorpers kampioen in de derde klasse zijn geworden.

170 doelpunten voor en maar 21 tegen: het zijn indrukwekkende cijfers die het jeugdteam van Velocitas afgelopen zaalseizoen in de derde heeft weten te produceren. Met een ongeslagen status was de laatste wedstrijd dan ook een erekwestie, de Leiderdorpers wilden zonder puntverlies de titel veroveren.

Ook tegen Madjoe uit Rijnsburg wist Velocitas al snel in de wedstrijd lekker op schot te komen. Het resultaat was een wedstrijd die al vroeg gespeeld was. Coaches en ouders wisten het al geruime tijd voor het eindsignaal zeker: de laatste wedstrijd zou gewonnen worden. Ook nu weer was de uitslag indrukwekkend: 5 – 15 tegen Madjoe D2 is een knappe afsluiting van het zaalseizoen. De resultaten zijn niet onopgemerkt bij de KNKV gebleven: het overtuigende kampioenschap heeft er toe geleid dat Velocitas D2 in de veldcompetitie in de tweede klasse uit zal komen.

Op de foto v.b.n.b v.l.n.r.: Youri kleijbergen, coach Jordi van den Bos, Jort den Heijer, David Roest, Davey Leune, Bram Zierikzee, coach Lisa van zwieten, Tijn Slieker, coach Lianne van Meurs, Fiene Schwenke, Franca van Hardeveld, Nienke Mantel en Marjolein van Dijck.
Foto gemaakt door Velocitas.

Scroll naar boven