A1: (aanknopings)punten binnen

Op zaterdag 23 oktober 2021 mocht de A1 van Velocitas in alle vroegte verzamelen. De reis van 55 minuten ging richting het mooie Maartensdijk, voor een wedstrijd tegen hekkensluiter Tweemaal Zes. Coach Vincent zorgde voor het verslag. Roy Mahadew voor de foto’s.

Een stroef begin

De dag begon al goed, want Julia was haar schoenen vergeten. Dus moest ze een paar lenen. Het wereldse coachduo was ook al geamputeerd, want Tom kon helaas niet mee. Toch begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. Twee B-spelers waren meegegaan en hadden op de bank plaatsgenomen.

Twee B-spelers hadden op de bank plaatsgenomen

Waar het vorige week zo ontzettend goed ging, speelden de reis en het tempo van Tweemaal Zes ons toch wel parten. Want de A1 speelde niet zoals we van ze gewend zijn. Erg stroef en zonder “overtuiging”. Maar daarentegen was het doorzettingsvermogen er zeker wel! Hierdoor volgenden er wel een hoop mooie aanvallen.

Wel een hoop mooie aanvallen (1/3)
Wel een hoop mooie aanvallen (2/3)
Wel een hoop mooie aanvallen (3/3)

Debuut voor Jelte

Het ene vak liep net even wat beter dan het andere. Dus werden er enkele wijzigingen doorgevoerd. Jelte uit de B maakte z’n debuut in de A. En Mats kon ook weer de nodige minuten maken (zie ook de omslagfoto). Zo heeft de A1 de wedstrijd wel mooi kunnen afsluiten met een 8-17 winst.

Vincent vraagt om drie bier voert enkele wijzigingen door
De A1 sloot de wedstrijd wel mooi af met een 8-17 winst

Helaas ging het dus niet zoals een ieder graag gewild had, na die lange reis en op geleende schoenen. Maar de punten zijn weer binnen! En voor de trainers zijn er genoeg aanknopingspunten om de komende weken aan te werken.

Volgende week de laatste buitenwedstrijd tegen ZKV. Daarna lekker de zaal in.

Impressie A1 (1/7)
Impressie A1 (2/7)
Impressie A1 (3/7)
Impressie A1 (4/7)
Impressie A1 (5/7 )
Impressie A1 (6/7)
Impressie A1 (7/7)
Scroll naar boven