Achterblijvers Velocitas walsen eigen straatje schoon

Niet iedereen kan zich aan aan de frontlinie begeven. Terwijl onze dappere teams de kleuren van Velocitas lieten schijnen op het veld van VEO, bleef er een select groepje van 20 vrijwilligers achter in de kantine van Velocitas. Zij hadden de moeilijkste taak van de dag: onze kantine weer aan het schijnen krijgen.

Helpende handEN…

Gelukkig stonden onze vrijwilligers niet met lege handen. Dankzij de schoonmaakspullen van Gelecon en BELFOR was er genoeg zwaar geschut voorhanden om de strijd tegen het vuil in onze kantine aan te gaan. Gemakkelijk was dat niet: al die wekelijkse inspanning op de velden laat zo zijn rommel en vuil achter. Een lekker deuntje en een goede wals was echter al genoeg voor onze vrijwilligers om op de maat vakwerk af te leveren. 

Nu nog aan het oefenen in de kantine van Velocitas, maar straks aanwezig op het WK Synchroon Boenen voor vrijwilligers met een A-status.

(Let op: de volgende video kan als schokkend worden ervaren. De kantine werd dan wel professioneel strak getrokken, het VVS syndroom is ook bij onze vereniging echter nog aanwezig.)

 

..Maken licht werk.

Met de ontzettend enthousiaste vrijwilligers was het nog steeds een flink karwei om alles weer schoon te krijgen. Maar ontzettend gezellig was het wel! En het resultaat mag er meer dan zijn: wie aanstaande zaterdag de kantine binnenstapt kan het bijna niet ontgaan dat alles er wel heel erg netjes uitziet. 

Liesbeth was weer eens veel te latex.

Iedereen die er vandaag was: ontzettend bedankt voor jullie inzet! Laten we van de volgende grote schoonmaak een nóg drukker feestje maken. En de boel schoon houden natuurlijk.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”5″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Scroll naar boven