van 1 t/m 30 juni : Avond4Daagse Leiderdorp 2021!

Ja, het is echt waar: we gaan eindelijk weer lopen! Na een jaar van afwezigheid zijn we ontzettend blij dat we dit jaar weer (deels) de Avon4Daagse Leiderdorp kunnen organiseren: van 1 tot en met 30 juni heb jij de mogelijkheid om de 4 routes te lopen en zo ook dit jaar die befaamde medaille binnen te halen.

Helaas is dit jaar nog net even anders dan normaal: deelnemers krijgen de routes digitaal toegestuurd en kunnen op eigen houtje de routes afleggen. De grootte van de groep is afhankelijk van de coronaregels die op dat moment gelden.

Deelnemers krijgen de hele maand juni de tijd om de 4 dagen te voltooien. Een leuke foto-opdracht op de route dient als tijdelijke vervanging van de klassieke stempelpost en moet er voor zorgen dat ook de stoute lopers zich aan de route houden ;-).

Deelnemers kunnen vanaf 19 mei tot en met 25 juni op de website www.sv-velocitas.nl/winkel kaarten een digitaal startbewijs voor de Velocitas Avond4Daagse Leiderdorp aanschaffen. Meer informatie lees je via de knop hieronder, direct tickets kopen doe je natuurlijk gewoon via onze webshop.

Scroll naar boven