BABE van de week #3 – ALV, Corona & een nieuwe TV?

Waar was het bestuur de afgelopen weken druk mee? Je leest het terug in de Bestuurlijke Acties: Bulletin Editie, ofwel BABE. In BABE #3 o.a. de ALV, Corona, TV en nog veel meer!

Afgelopen weken…

πŸ‘¨β€πŸ’Ό Zijn we bezig geweest met de afwikkelingen rondom de nieuwe trainer van Velocitas 1: welkom, Richard! Binnenkort maken we op de website kennis met de kersverse coach.

β˜•οΈ Hebben we een koffiezetapparaat aangeschaft, die de commissies kunnen gebruiken tijdens vergaderingen. Zie onderstaande foto, is het geen schatje?

🍡 + πŸ“‹ + 🎀 Hebben we de Algemene Ledenvergadering (ALV) ingepland, waar we o.a. de jaarrekening bespreken. Op 10 december vergaderen we niet op een lege maag: elk lid dat om 18:00 uur aanschuift krijgt direct een bord erwtensoep. En na de vergadering pakken we direct door met de jaarlijkse pubquiz! Meer info + stukken volgen komende weken.

🚚 Zijn we bezig geweest om de materialen naar de zalen te krijgen. Iedereen die heeft geholpen: ontzettend bedankt!

🐢 Hebben we met veel trots de Velovedette over de Velodogs gelezen. Toppers! We kunnen nu al niet wachten op de zaal versierd in ’t groen en blauw.

Komende weken…

πŸ‘Ύ Gaan we bedenken hoe we invulling moeten geven aan de nieuwe coronamaatregelen i.c.m trainen en wedstrijden. Daar zijn we nu al druk mee bezig. Aanstaande maandag komt het bestuur bij elkaar, maandagavond laat krijgen alle leden de informatie over de mail.

πŸ“Ί Gaan we een nieuwe TV aanschaffen! Het huidige bakbeest heeft zijn beste tijd ondertussen wel gehad. Ook valt er een deel van het beeld gewoon we……..

⚽️ Gaan we ook nieuwe materialen aanschaffen, er is namelijk redelijk wat spul aan vervanging toe.

πŸ“ƒ Gaan we de commissies vragen om een verslagje te schrijven voor de ALV / jaarafsluiting.

πŸͺ Schuift Roy aan bij de bestuursvergadering om het te hebben over de oliebollenactie.

πŸ’° Gaan we de jaarrekening + overige stukken voorbereiden voor de ALV.

🧹️ Gaat een deel van het bestuur boenen en schrobben. Op 6 november is namelijk de grote schoonmaak, om 10:00 uur in de kantine. Gezelligheid en hilariteit alom! Sluit jij ook aan?

En natuurlijk nog veel meer.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Twijfel niet en stuur een mailtje via onderstaand adres, dan valt ‘ie bij ons allemaal op de digitale deurmat.

Sportieve groet,

Het bestuur van Velocitas ,
bestuur@sv-velocitas.nl

Lianne van der Kruk
voorzitter@sv-velocitas.nl
Ine Goedegebuur
penningmeester@sv-velocitas.nl
Anita van Bentum
anita.van.bentum@sv-velocitas.nl
Siebe Schuemie
siebe.schuemie@sv-velocitas.nl
Femmy van Wezel
secretaris@sv-velocitas.nl
Marcel van Bentum
marcel.van.bentum@sv-velocitas.nl

Scroll naar boven