Bestuursupdate 29 september 2020: nieuwe maatregelen coronavirus

Bestuursupdate 29 september 2020: nieuwe maatregelen coronavirus

Lieve leden en bezoekende verenigingen,


Dinsdagavond is het bestuur van Velocitas en Corona coördinator Femmy bij elkaar gekomen om nieuwe maatregelen met betrekking tot het coronavirus op te stellen. Zelfs burgermeester Layla Driessen schoof nog even aan. We winden er geen doekjes om: de nieuwe maatregelen zijn fors maar nodig. Lees ze dus even goed door.


Voor minimaal de komende 3 weken gelden de volgende maatregelen:


De kantine gaat dicht.
Er worden geen consumpties meer verkocht, met zijn allen een drankje doen na de training of wedstrijd is helaas ook niet toegestaan.

Geen publiek meer bij wedstrijden en trainingen.
Kom je een kind brengen of halen? Neem afscheid bij het hek. Er zijn altijd mensen aanwezig als aanspreekpunt, te herkennen aan de gele hesjes.

Het gebruik van kleedkamers is nog onduidelijk.
Het gebruik van kleedkamers en douches zijn aan het uitzoeken, samen met de gemeente. Douche zoveel mogelijk thuis en hou er rekening mee dat er op de vereniging geen mogelijkheid is tot omkleden en douchen.

Er zijn alleen mensen op het veld / terrein die daar reden toe hebben.
Dat betekent dus zo snel mogelijk het veld / terrein af na de training en na de wedstrijd.

Voor bezoekende verenigingen staan we maximaal 4 (rij)ouders op het terrein toe.
Ga je zelf op bezoek bij een vereniging? Gebruik dan alleen de auto’s in het vervoersschema en controleer van tevoren het (bezoek)beleid van de vereniging in kwestie. Dit kan op de website en vaak ook in Sportlink. Klik hier voor een voorbeeld.

Volg de coronarichtlijnen.
Er is maar 1 manier waarop we dit zo snel mogelijk achter ons laten: het aantal besmettingen naar beneden krijgen. Ons beleid staat op de website. Voor vragen mail je het bestuur of Femmy van Wezel: corona@sv-velocitas.nl


Tot slot


Wij vinden het ontzettend vervelend om deze maatregelen te treffen. Ook voor alle vrijwilligers die belangrijke en leuke activiteiten organiseren die nu niet doorgaan: we leven met jullie mee. Heb je een leuk (coronaproof) idee, neem dan absoluut contact met ons op. Bij vragen natuurlijk ook.

Sportieve groet,

Het bestuur van Velocitas.
bestuur@sv-velocitas.nl

[table id=16 /]

Scroll naar boven