Bier, Kaas & Wijnavond: “ouderwets genieten”

Een avond met Bier Kaas en Wijn

Op zaterdag 30 januari 2023 was het “ouderwets genieten” bij Velocitas. Dat schreef voorzitter Siebe in onze nieuwsbrief. Eerst al een volle tribune bij het eerste en tweede. En op de gewonnen kampioenswedstrijd van het eerste volgde een drukbezochte Bier, Kaas & Wijnavond, georganiseerd door de Z.A.K.

Drukbezochte Bier, Kaas & Wijnavond
Het was een drukbezochte Bier, Kaas & Wijnavond

De Velopress was er bij, en vond de avond een “heerlijk succes“. Marlies: “Er waren op het hoogtepunt zo’n 70 mensen en het was leuk om te zien dat iedereen zo lekker met elkaar mixte, uit verschillende teams en van verschillende leeftijden. De paspoorten waarin je aan kon geven welke bieren en wijnen je geproefd had waren een groot succes. Ook leuk om te zien was dat er voor iedereen wat wils was, alleen wijn of alleen bier, of géén alcohol. Het was een super geslaagde avond.

Zo zien we het graag: tot laat feest in de Velocitaskantine

Roy, die in aanvulling op de aankleding van de Z.A.K. nog lampjes had opgehangen, schreef zelf op Facebook een verslagje. Daar stonden naast mooie foto’s prachtige woorden in als: “niet te weerstaan“, “prachtreis“, “sfeervol” en “meer dan pleasant“. Speciaal voor ons vat hij het zo samen: “De Z.A.K. maakt een wereld van verschil met de Bier, Kaas & Wijnavond. Heerlijk genoten van al het lekkers uit de beste landen!

De Z.A.K. organiseerde de Bier, Kaas & Wijnavond.
De Z.A.K. organiseerde de Bier, Kaas & Wijnavond, bedankt!

Zo blijft de Bier, Kaas & Wijnavond een van de succesnummers van Velocitas. Want veel van onze Velovedettes waren al laaiend enthousiast over vroegere edities. Laten we dus afsluiten door de woorden van voorzitter Siebe te hergebuiken: “Op naar de volgende!

Foto’s: Jop en Roy. In de sociale media kun je nog meer sfeerfoto’s van de Bier, Kaas & Wijnavond vinden.