De poster van de Velodogs, de supportersclub van Velocitas

Blazen deze twee jonge honden de supportersclub nieuw leven in?

Sinds afgelopen zaterdag staat er een collectebus op de bar in de kantine, om geld te vragen voor de supportersclub. Wat ze precies van plan zijn? Jop en Timo vertellen het in dit exclusieve interview met de Velopress.

Heren, ik zie jullie staan naast de befaamde Velodogs poster. Dat kan maar 1 ding betekenen: jullie zijn iets van plan.

Jop: klopt! Het wordt tijd om weer eens wat leven in de brouwerij te maken.

Timo: daar sluit ik me graag bij aan. De afgelopen twee jaar waren een beetje duf.

Sorry dat ik even kritisch ben, maar Velocitas 1 is dubbel kampioen geworden, Velocitas 2 is kampioen, we spelen overgangsklasse en in de zaal gaan we met een schotklok spelen. Heel erg duf kun je dat niet noemen? 

Jop: Juist! Dat is allemaal fantastisch! Maar waar zijn de spanddoeken? De muziek? De versieringen langs het veld, en straks in de Does? Die ontbraken toch wel een beetje de afgelopen paar jaar. Supporters zijn er genoeg, nu de uitingen nog.
 
Timo: Wat Jop zegt! Alles was super, maar een beetje meer groen-blauwe beleving langs de zijlijn, dat missen we. En daar willen we heel graag verandering in brengen. 

De fans zijn er altijd geweest, maar een supportersclub heb je niet zo 1,2,3 voor elkaar gesmurfd.

Aha, een nieuwe supportersclub dus! En wat hebben jullie daar voor nodig?

Jop: We hebben een collectebus op de bar gezet om geld op te halen voor de materialen die we gebruiken bij het maken van spanddoeken. Daar willen we graag mee beginnen.

Timo: En laten we ook de andere zaken niet vergeten, zoals muziek draaien, lootjes verkopen.. gewoon de boel een beetje opzwepen. 

Goed idee! Mijn steun heb je! En als mensen nou vragen hebben, of bijvoorbeeld materialen over hebben die jullie kunnen gebruiken?

Jop: Dan kunnen ze altijd mailen naar supporters@sv-velocitas.nl.

Timo: He, dat adres gebruik ik ook toevallig! Mochten mensen willen helpen: ook even mailen. 

Heel veel succes!

Jop en Timo waren heel erg bang dat jullie niet wisten hoe een collectebus eruit zou zien, dus bij deze. Ze hopen natuurlijk dat de kwartjes nu gaan vallen!
Scroll naar boven