Spreekuur Praktijk de Ommedijk

Het zaalseizoen is weer voorbij en vanaf volgende week mogen we weer het veld op! Dit betekent dat ook het blessurespreekuur weer van start zal gaan op dinsdag 27 maart.

Voor alle leden van Velocitas houdt dit in dat er elke dinsdagavond een blessurespreekuur is van 18.45 uur tot 19.45 uur in onze kantine, Brechtje van Eijck zal het blessurespreekuur gaan verzorgen. Tijdens het spreekuur kan je vrijblijvend terecht om je blessure te laten beoordelen door de fysiotherapeut, Het kan mogelijk zijn dat je verdere fysiotherapeutische behandeling nodig hebt, hiervoor kan je terecht bij fysiotherapie praktijk de ommedijk. De kosten die gemaakt worden bij eventuele verdere behandeling zullen voor eigen rekening zijn. Wanneer je kiest voor verdere behandeling is de keuze van fysiotherapeut uiteraard vrij.

Wanneer je gebruik wilt maken van het spreekuur is het van belang dat je de fysiotherapie praktijk opbelt om een afspraak te maken met Brechtje van Eijck, vermeld hierbij duidelijk dat je een afspraak wilt maken voor het blessurespreekuur van Velocitas, dit om verwarring en teleurstelling te voorkomen (vol=vol). We zijn bereikbaar via website en telefoonnummer: http://www.fysiotherapieommedijk.nl 071 – 5417069

Scroll naar boven