Blijf fit met Velocitas

We komen dit korfbalseizoen niet meer aan (competitie)korfbal toe. De komende weken wordt er ook nog niet getraind, zijn er geen evenementen en blijft het clubgebouw dicht. Toch wil je vast je korfbaltechniek en conditie op peil houden. Of gewoon lekker blijven bewegen of op een andere manier met korfbal bezig zijn. Hoe doe je dat, rekening houdend met de huidige coronamaatregelen?

Fittips

Gelukkig zijn er op internet allerlei (fit)tips te vinden. Ook van korfballers. Bijvoorbeeld onze eigen Per ‘Captain Velocitas’ Bosman heeft speciaal voor Velocitas een workout gemaakt:

Maak gebruik van deze (fit)tips en workouts, en doe mee aan andere (korfbal)acties. Blijf bezig met korfballen, blijf fit en gezond. En deel je eigen tips en workouts met Velocitas en de rest van de wereld. Goede voorbeelden doen volgen.

Zie ter inspiratie bijvoorbeeld:

En voor iedereen die ook de geest fit wil houden: bezoek de Korfbal Masterz om je spelregelkennis bij te spijkeren, en haal je spelregelbewijs.

Chill-momentje

Na de workout van Per of het studeren op de korfbalspelregels ben je natuurlijk toe aan een chill-momentje. Weet dan dat de Veiligheidsregio Hollands Midden (VRHM) jongeren en studenten uitdaagt om creatieve oplossingen te vinden voor ‘slimmer chillen’:

Zie voor voorbeelden van ‘slimmer chillen-momenten’ van VRHM-voorzitter en burgemeester van Leiden Henri Lenferink, van Leidse entertainer Barry Badpak en van YouTuber Alexander Ancher de website www.slimmerchillen.nl. Maak kans op een prijs met je eigen slimmer chillen-moment! Velocitas daagt je natuurlijk uit om dat chillen te combineren met korfbal.

Veel plezier, succes en gezondheid toegewenst, en deel je (fit)tips en workouts!

Scroll naar boven