Bruisende Nieuwjaarsreceptie 2023

Vrijdag 13 januari was voor Velocitas een geluksdag. Want we toastten op het nieuwe jaar. Met weer vanouds veel handengeschud, een speech van onze voorzitter, de overhandiging van de cheque van de Grote Clubactie, en een hapje en drankje.

We hebben in 2022 veel bereikt

Het bestuur van Velocitas nodigde de leden uit voor een Nieuwjaarsreceptie. Op vrijdag 13 januari 2023 had het negende er de kantine voor omgebouwd tot een leuke en gezellige pub. Dank daarvoor. Tijdens de inloop werden weer vanouds veel handen geschud. Het barpersoneel deelde glaasjes bubbels uit.

In zijn speech herinnerde Siebe het dertigtal deelnemers aan wat we vorig jaar allemaal bereikten: het toernooi, de avondvierdaagse, de (bijna) kampioenschappen, de vele vrijwilligers die zich voor Velocitas inzetten, et cetera.

Siebe wees ook naar de vloer. Want dankzij Jordi zorgt een schoonmaakbedrijf voor een heerlijk frisse kantine. Voor de complete lijst verrichtingen kun je de jaarverslagen van bestuur en commissies nalezen. Die zitten bij de stukken van de afgelopen ALV op de Velodrive (zie de link in de nieuwsbrief).

Speech van voorzitter Siebe
Speech van voorzitter Siebe in de tot pub omgebouwde kantine

En ook 2023 wordt een mooi jaar

Wat Siebe ook deed, was vooruitkijken. Want hij heeft veel zin in dit nieuwe jaar. De commissies bruisen als de bubbels die werden geschonken, het bestuur is verjongd, het wordt een mooi jaar. Waarin we ook samen aan de slag gaan met het schrijven van een visie en missie. Dat laten we niet over aan ChatGPT.

Een ander hoogtepunt van de receptie was de overhandiging van de cheque van de Grote Clubactie. De jeugd heeft de toekomst, dus clubcoördinator Roy had Luka gevraagd de cheque aan onze penningmeesters Ine en Marc te overhandigen. Dankjewel Luka! De Clubactie leverde 3.261,96 euro op. Nogmaals dank aan iedereen die hieraan bijdroeg.

De overhandiging van de cheque door Luka

Het jaar is goed begonnen

Na deze feestelijke formaliteiten was het tijd voor een hapje, een drankje en bijpraten. Het jaar is goed begonnen.

Een hapje en een drankje
En bijpraten
Scroll naar boven