Clubactie 2022: hoe staan we ervoor?

Op 24 september startte de Grote Clubactie 2022. Het is dit jaar de 50e editie. Het is nu december en de Clubactie is afgelopen. De trekking is aanstaande. In dit bericht vertellen we je meer over de resultaten van de actie.

Einde 50e Grote Clubactie

Na bijna 2 maanden kwam er op 21 november een einde aan de 50e editie van de Grote Clubactie. Het begon heel feestelijk. Op 24 september kregen alle jeugdleden gratis versgebakken poffertjes. Gastvrij als we zijn, mochten de tegenstanders meegenieten. En ook bij de senioren vonden de poffertjes gretig aftrek. Wist je dat er toen bijna 300 porties uitgedeeld zijn? Energie genoeg voor iedereen om op pad te gaan om loten te verkopen. Kennelijk heeft het goed geholpen, want we hebben weer een mooi bedrag opgehaald. En er zijn vier Superloten verkocht.

De feestelijke start van de Clubactie 2022

Er zijn in de komende jaren nog wel mogelijkheden om de opbrengst te verhogen. Want de betrokkenheid bij de Clubactie kan beter. 86 van de 394 leden werkten mee. 57 daarvan zijn jeugdlid. Hoe mooi zou het zijn, als alle leden minstens een handvol loten zouden verkopen? Binnenkort zullen we de opbrengst bekend maken.

Topverkopers

Na twee weken loten verkopen stond de verkoopthermometer op 31%. Emma, Rianne en Jonas waren onze eerste topverkopers. Op 22 oktober stonden we op 37% en vormden Emma, Rianne en Nick onze top-3. Op 8 november was dat 39%, met Rianne, Emma en Nick. Je ziet dat jeugdleden echt hun best hebben gedaan om de meeste loten te verkopen.

De eindstand van de Velocitaanse Grote Clubactie 2022

In de eindstand van topverkopers staat Rianne met 151 verkochte loten op nummer 1. Dan volgt Emma, onze Emma die nu op hockey zit. Maar toch scoorde ze 91 loten voor ons. Dank je wel Emma! Nick is dit jaar de hoogste nieuwe binnenkomer bij Velocitas, met zo maar even 75 loten. Welkom Nick, wat ben je een goed voorbeeld voor anderen. Dank je wel! De teams D1, D2 en E3 verkochten de meeste loten.

Dankjewel

En laten we de rest van de top-12 niet ongenoemd laten: jullie zijn ware ambassadeurs van Velocitas. Namens coördinator Roy: “Dank je wel allemaal voor jullie inzet!” Zoals je aan de omslagfoto van dit bericht kunt zien, volgt binnenkort een interview met Rianne over haar passie, drive en tips.

De minimale doelstelling is wat er op de begroting van de club staat: € 3000. En op 64% van het grotere Clubactiedoel hebben we dat gehaald. Met dat geld worden onder andere jeugdactiviteiten ondersteund, zoals de sportdag, spelletjesavond, lasergamen, halloweenfeesten, carnaval, bioscoopavonden en nog veel meer. Applaus voor jezelf!

Scroll naar boven