De B1 op NK koers

Twee doelstellingen hebben we onszelf gesteld dit seizoen: met plezier veel leren in de hoofdklasse en het NK halen in de zaal.

Een moeizame start op het veld, maar wel met veel plezier natuurlijk, vertaalt zich in klinkende resultaten tijdens zaalwedstrijden.  Ongenaakbaar, oogstrelend, hard werkend, flitsende acties, afstandsschoten, doorloopballen, nooit versagend, een echt hecht team, en o ja, jazeker, absoluut voor elkaar met elkaar. Guusje, Quinn, Kim, Ruben, Lilian, Robin, Gwen, Ivo, Klaas, Mitchell,  Per, Lars en Marloes maken er echt iets moois van. Voor elkaar maar ook voor jou als toeschouwer.

Nog geen wedstrijd gezien van de B1 in De Does? Oeijoei, dat moet snel gebeuren, want er zijn nog maar twee thuiswedstrijden! En als het allemaal gaat lukken 6 april het Nederlands Kampioenschap in Harderwijk. Hier een uitnodiging om naar de eerst volgende wedstrijd te komen kijken, namens ons allemaal:

De spelers maken er elke week een heus korfbalfeestje van!

Zaterdag 9 februari om 11.00 uur in De Does dus. Ietsje eerder je bed uit, ander moment huiswerk of boodschappen doen. Elke trainer neemt zijn team mee, mooi gezamenlijk teammoment, volle tribune voor nu eens een jeugdteam. “Ga staan als je voor Velocitas bent!” 

Wij rekenen op elkaar, voor zaterdag ook op jou?

Geschreven door Klaas