De week van de scheidsrechter: neem zaterdag 10 een presentje mee!

De week van de scheidsrechter: neem zaterdag 10 een presentje mee!
Beste spelers, leden en ouders,

We zijn pas 5 weken onderweg en toch heeft Velocitas er al 125 wedstrijden op zitten. Reken uit hoeveel wedstrijden dat in één seizoen zijn en het gaat al snel duizelen. Bij al deze wedstrijden zijn scheidsrechters aanwezig die vrijwillig en kosteloos onze wedstrijden fluiten. Daarom hopen wij dat jullie aanstaande zaterdag meehelpen om deze helden te bedanken.
Bedenk met jouw team een leuk presentje voor de scheidsrechter en neem dit zaterdag 10 oktober mee naar de wedstrijd. Dat kan een bosje bloemen zijn, een lekker drankje of de Playstation 5. Ja, ook als je uit speelt, want de week van de scheidsrechter is een initiatief dat door heel het land gehouden wordt.
Velocitas maakt al jaren gebruik van een klein groepje toegewijde scheidsrechters. Ze zijn er altijd, weer of geen weer, winnen of verliezen, kampioen of geen kampioen. Geloof ons: in de regen op het veld staan is leuker als speler dan scheidsrechter. Daarom willen wij de volgende mensen (en iedereen die af en toe fluit) ontzettend bedanken voor al hun inspanningen:
Bram
Kevin
Ron
Peter
Marcel
Jantine
Marit
Marc
Hans
Alex
Vincent
Hans
Jeroen
Udo
Dirk
Natuurlijk zien we graag jouw presentje terug! Maak daarom een foto van het moment suprême en stuur deze naar velopress@sv-velocitas.nl. Dan maken wij een mooie compilatie voor social media.
We hopen echt dat jullie ons helpen om deze en vele anders toppers aanstaande zaterdag in het zonnetje te zetten. Het is een kleine moeite voor al deze vrijwilligers die er elke week staan.

Sportieve groet, 

Het Velocitas bestuur
bestuur@sv-velocitas.nl
Scroll naar boven