Degradatie dichtbij maar Velocitas grote stijger in AH Santhorst competitie – maar hulp is nodig

Na een dramatische start is huidige titelhouder van de AH Santhorst Actie enigszins teruggekomen. Waar korfbalvereniging Velocitas vorige week nog 14e (!) stond, neemt de leukste club uit Leiderdorp en omstreken nu de 5e plaats in beslag. Velocitas heeft een groot deel van zijn leden nodig om in de race te blijven voor het eremetaal.

Blijven zoeken naar oplossingen

Toch blijft het zoeken naar de vorm van de verrassende kampioen van vorig jaar. Waar het aan ligt? Coaches, staff en managers tasten in het duister. Enkele bronnen binnen de vereniging zeggen dat de vereniging het spoor bijster is. Andere bronnen zeggen dat Velocitas altijd laat op gang komt. Wij hopen het laatste.

Het spelletje lijkt zo makkelijk

Het lijkt zo simpel. Bij elke 15 euro aan boodschappen bij de AH Santhorst krijg je een voucher mee. Lever ze in via onderstaande link en de vereniging krijgt punten – waar aan het einde van de rit geld mee verdiend wordt. Geen zin om ze in te leveren? Neem ze dan mee naar onze kantine, waar de reserves van Velocitas vast zin hebben om je uit de brand te helpen. Inleveren kan nog tot 26 mei.

De link waar het allemaal om draait:

https://www.santhorst.ahsponsoractie.nl/voucher

Is de ommekeer nabij?

Toch liggen er kansen voor het korfbalcluppie uit Leiderdorp. Deze week staat er namelijk een zogeheten challenge op het programma. Teams van deelenemende verenigingen kunnen deze week een teamfoto voor de ingang van de Santhorst in Leiderdorp maken. De vereniging met de leukste foto krijgt zo 100 punten bij het totaal opgeteld. Van Senioren 1 tot onze Kangaroes: wij hopen natuurlijk dat jullie uiterlijk zaterdag op onderstaande post reageren met de winnende foto!

Is Velocitas de weg kwijt?

Het zou natuurlijk kunnen zijn dat de leden van Velocitas compleet de weg kwijt zijn. Wij denken van niet. Een snelle blik op Google Maps doet ons leren dat de AH Santhorst heel makkelijk te vinden is. In ongeveer 8 minuten fiets je er vanaf de club naartoe. Voor dat kleine stukje laten we de doping lekker in de la liggen.

8 minuten van Velocitas naar de Santhorst. Moeilijk? Ja. Maar niet onoverkoombaar.

Velocitas is trots

Velocitas is ontzettend blij met al die mensen die hun vouchers inleveren voor de club. Heb je al vouchers ingeleverd? Ontzettend bedankt! Ga je dat nog doen? Nog meer ontzettend bedankt. We hopen op een flinke eindsprint, zodat we met de vereniging weer hele mooi dingen kunnen aanschaffen. Want die € 1.800 euro van vorig jaar was hard nodig. We hopen op jullie steun!

~ Velocitas.

Bonus: lees hier ‘5 redenen om géén vouchers in te leveren’ van vorig jaar terug:

Scroll naar boven