Doe als 55+er mee met de Walking Korfball Clinic op 1 oktober!

(Voorlopig geannuleerd) Doe als 55+er mee met de Walking Korfball Clinic op 1 oktober!

In verband met het coronavirus en het teruglopende animo hierdoor, is de walking korfbal clinic voorlopig geannuleerd. We hopen volgend jaar wel een clinic te organiseren! Stuur een mailtje naar bestuur@sv-velocitas.nl, dan houden we je op de hoogte voor een eventuele nieuwe datum. Ook als je niet lid bent!

Oorspronkelijk bericht:

Nee, we nemen geen loopje met je: op 1 oktober organiseert Velocitas in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds een walking korfball clinic. Deze clinic is voor iedereen dus een lidmaatschap van Velocitas is niet nodig!

Het ver-loop

Informatie: Ine Goedegebuur bestuur@sv-velocitas / 06-49714261
Waar: Sportpark De Bloemerd. Bloemerd 8 (bij hockeyvereniging Alecto) Leiderdorp
Wanneer: De kick-off op 1 oktober start om 10.30. Inloop vanaf 9 uur in Clubhuis
de Derde Helft. Voor en na afloop tijd voor koffie en gezelligheid.

Waarom Walking Korfball?

Als 55+er ben je een stuk wijzer dan de jonge goden die elke zaterdag over het veld huppelen. Maar fysiek is het af en toe nét iets minder. Om er voor te zorgen dat iedereen op een sociale manier toch bezig is met sport, bieden we een clinic walking korfball aan.

Het Stappenplan

Bij Walking Korfball zijn de regels net iets anders dan bij normaal korfbal. De belangrijkste aanpassingen zijn niet rennen, op 1/4 van het veld in de breedte,
4 tegen 4, schieten mag altijd en niet springen bij schieten. Maak je geen zorgen over de korfbalregels, die legt oud international Tim Bakker je op 1 oktober uit. Tim Bakker speelde onder andere de EK Korfbal Finale in 2010 tegen België.

Ik ben geen lid van Velocitas…

Geen zorgen, deze clinic is voor elke 55+er die een stap richting korfbal wil maken, of gewoon een gezellige ochtend kan gebruiken. Stuur een mailtje naar bestuur@sv-velocitas.nl of neem telefonisch contact op met Inge Goedegebuur bij vragen: 06-49714261

Meer informatie

Klik hier voor de flyer van Walking Korfball

Scroll naar boven