Drie kampioenen in één week

Onze teams waren op dreef afgelopen week! Deze week konden er weer drie teams op het kampioenslijstje bijgeschreven worden: de D2, C2 en Senioren 6.

Senioren 6 maakt het spannend
Senioren 6 wist het spannend te maken. De Leiderdorpers begonnen met een achterstand, maar wisten deze vlak voor rust terug te brengen naar een gelijkspel. De tweede helft bleef het een nek-aan-nekrace. Opgelucht kon er ademgehaald worden toen het eindsignaal klonk en het scorebord 8-11 in het voordeel van Velocitas aangaf.

D2 wint overtuigend
De D2 speelde de wedstrijd op een ongebruikelijk tijdstip: dinsdagavond. Dat bracht ze echter niet van de kaart. Afgelopen oktober waren ze ook al veldkampioen, dus de Leiderdorpers wisten precies hoe het in zijn werk ging. Als echte professionals onderdrukten ze hun zenuwen. De wedstrijd werd gewonnen met een prachtige eindstand van 25-2!

Velocitas D2 won met maar liefst 25 – 2 en is verdiend kampioen (Foto: Frans van Herwijnen).

C2 ongeslagen kampioen
De C2 heeft nog een wedstrijd op het programma staan, maar het kampioensfeest is al gevierd. Geen een tegenstander wist te winnen van de Leiderdorpers. Toen Velocitas afgelopen zaterdag won met 7-1, konden ze trots de titel ‘ongeslagen kampioen’ tot zich nemen.

Ook Velocitas C2 mocht de beruchte kampioenstaart in ontvangst nemen.
Scroll naar boven