En de genomineerden zijn…

Foto van de kantine van Velocitas in de avond met spotlichten

De genomineerden voor de 24e Sportverkiezingen Leiderdorp zijn bekend. Velocitas is genomineerd voor de prijs van Sportvereniging van het Jaar. Ons eerste voor Sportteam van het Jaar. En ook aan onze vrijwilligers is weer gedacht.

Velocitas 1 bedankt het publiek. Bedankt Leiderdorp hen? (Foto: Frans van Herwijnen)

Sportverkiezingshistorie

De leukste vereniging in Leiderdorp en omstreken mag trots zijn op haar sportverkiezingshistorie. Weet je het nog? In 2003, 2005, 2008 en 2012 mocht Velocitas zich Sportteam van het Jaar noemen. Wordt ook de historische prestatie van promotie naar de overgangsklasse beloond met een verkiezing?

Of is deze prestatie het resultaat van de inzet van de hele vereniging, en worden we net als in 2016 verkozen tot Sportvereniging van het Jaar? Dat is dan uiteraard ook te danken aan andere prestaties. Denk aan het schoolkorfbaltoernooi en de schoolkorfbalclinics, de Avond4daagse, de ondersteuning van de Vriendenfeesten, het Velocitastoernooi, de gezelligheid en sportiviteit in en om de velden, en nog veel meer.

Ook bij de Avond4daagse is er tijd voor korfbal (Foto: Frans van Herwijnen)

Tomeloze vrijwilligers

Al die prestaties zijn onmogelijk zonder vrijwilligers. Laten we dus de tomeloze inzet van onze vrijwilligers niet vergeten. Iedereen weet natuurlijk nog, dat Hilde van Herwijnen in 2017 Sportvrijwilliger van het Jaar werd. O.a. Petra en Henk Zierikzee waren dat in 2011, en de Avond-Vierdaagse Commissie in 2006.

Worden er ook in 2018 Velocitasvrijwilligers in het zonnetje gezet? Volgens ons mogen dat dan onze kantinebeheerders Gerda en Johan Houweling zijn.

Dankzij Gerda en Johan Houweling is de Velocitaskantine voor veel leden een tweede thuis (Foto: Frans van Herwijnen)

Gala-avond

Op vrijdagavond 30 november worden de winnaars bekend gemaakt. Wil je de gala-avond in de grote zaal van het zalencomplex A4 in Leiderdorp (voorheen Levensstroom) bijwonen, meld je dan aan bij Anita: secretaris@sv-velocitas.nl. De kosten van de avond zijn 5 euro per persoon. Ga voor meer informatie naar de website van de Stichting Sportpromotie Leiderdorp.