Flink mis

De dag begon goed. Zoals het zonnetje van de Teletubbies lacht, zo lachte deze ook naar ons. De coach kwam 15 min later dan de rest waardoor hij zich niet kon ergeren aan spelers die te laat kwamen.

Met een positieve instelling reden wij met de magen vol autodrop richting Oud-Beijerland, mooie stad tussen land en land. Het clubhuis was groot, het veld was groot en er waren nog een paar dingen groot. De vereniging oogde verder klein. De tegenstander van Madieke was te vergelijken met het onderkomen van Patrick ster. Terwijl zijzelf om deze steen aan het springen was, als een ware SpongeBob, om een poging te doen de bal toch te vangen, regelde Kelvin de overige zaken mondeling. De rest van de wedstrijd is niet om over naar huis te schrijven. Op het moment dat de dames de kleedkamer in gingen om de wedstrijd van zich af te spoelen, zag de kleedkamer er uit als een zwijnenstal. De douches gingen met een speciale hendel alle vier tegelijk aan, waardoor het voor alle soorten en lede-maten mogelijk was goed nat te worden.

En terwijl het nummer ‘de 3 biggetjes’ van K3 door ons hoofd speelt, drinken wij een radler. Proost, en tot volgende week.

Wat is er nog meer gebeurd vandaag?
T-rex Trix is vanaf deze dag te bewonderen in Naturalis en de NS heeft vandaag geen treinstoringen maar de borden met informatie doen het niet.

Scroll naar boven