Selectie Velocitas 2023-2024

Geen punten voor Velocitas 1 tegen Veo 1

Na alle regen van de afgelopen dagen begon Velocitas 1 in droog weer tegen Veo 1 uit in den haag. Beide teams hebben nog geen punten gepakt in de competitie en dus is het voor iedereen een belangrijke wedstrijd.

Daar waar we blij waren dat het droog was zijn we minder enthousiast als we Velocitas 1 zien spelen. Het spettert niet daar waar we dat wel zouden willen. Maar gelukkig heeft niet alleen Velocitas moeite met het begin van de wedstrijd. Ook Veo 1 loopt veel stuk op de passing en de afronding van kansen. Dit is terug te zien aan de score op het bord na 10 minuten: 3 – 2. Vooral de rebound is een probleem voor Velocitas in deze wedstrijd. Veo 1 krijgt deze in het tweede deel van de eerste helft wat meer in de hand, maar Velocitas 1 blijft één-schots-aanvallen houden. Daarnaast heeft Velocitas wat moeite met een van de scheidsrechters die andere dingen ziet gebeuren dan dat Velocitas 1 ziet.

Helaas weet Veo 1 dan toch wel hard weg te rennen van Velocitas. Met 7 doelpunten op rij staat het 10 – 2. Met wissel Dave in de rebound weet Velocitas toch nog 3 keer te scoren voor rust zodat de schade ietwat beperkt is. We gaan de rust in met een stand van 10 – 5.

Na de rust scoren beide ploegen om en om. Het doel voor Velocitas 1 is om langere aanvallen te spelen. Nick word dan weer gewisseld voor Dave. Het lukt Velocitas 1 niet om het gat te dichten. De scheidsrechter van eerder blijft niet mee zitten en zo is het al met al een erg lastig verhaal voor Velocitas. Veo 1 blijft voor staan op Velocitas. Simone komt er dan nog even in voor Jasmijn, maar het spel is eigenlijk al gespeeld en het gat blijft er. Eindstand: 17 – 11.

Veo 1 speelde niet geweldig, maar Velocitas kon geen vuist maken tegen het team. Hierdoor blijft Velocitas 1 met 0 punten in de competitie staan. Aankomende zaterdag speelt Velocitas 1 thuis tegen Pernix 1 om 16.00. Pernix staat op dit moment met 5 punten op de gedeelde eerste plaats met De Meervogels 1. Kom Velocitas 1 dus vooral aanmoedigen! En blijf daarnaast lekker hangen voor de vette bek en de Pre 3 oktober Party in de kantine.

Scroll naar boven