Grootste jeugdteam Velocitas B3 kampioen

Grootste jeugdteam Velocitas B3 kampioen

Het heeft nog een weekje extra geduurd, maar na de wedstrijd tegen Madjoe is Velocitas B3
(bestaande uit wel 13 fenomenale spelers) afgelopen zaterdag ook kampioen geworden. Het was vroeg in de ochtend en veel mensen moesten nog wakker worden. Zelfs hadden de twee heren Davey en Björn nog geen ochtendgymnastiek gedaan, waardoor ze dat nog even snel voor de wedstrijd deden.

De wedstrijd zelf begon lekker rustig met Nick die in de vierde minuut al een doelpunt maakte. Helaas voor onze sterke verdediging ,die geen enkele bal doorliet, was dit de enige doelpunt van de eerste helft. Na een moeizame eerste helft werd het team met een ruststand van 1-0 door de twee coaches even op scherp gezet.

De tweede helft ging zoals bijna elke wedstrijd van de B3 alweer wat beter dan de eerste. Nadat Madjoe had gescoord, mochten Alissya, Linde, Jeroen en Sjoerd eindelijk gaan aanvallen. Het aanvallen ging dit vak net zo goed af als het verdedigen, binnen drie minuten zette Jeroen en Sjoerd de stand op 3-1. De voorsprong was niet voor lang. Madjoe zette nog even aan en kwamen weer op gelijke hoogte. Gelukkig had wederom Jeroen een snel antwoord en gooide Tara de wedstrijd met een benutte strafworp op slot.

Met een 5-4 einduitslag mag de B3 zich met trots kampioen noemen van het eerste veldseizoen. Het is nog even afwachten of SDO ook nog kampioen kan gaan worden. Zij spelen aankomende zaterdag hun laatste wedstrijd die zij moeten winnen. Of SDO wint of niet, het kampioenschap pakken ze ons niet meer af!