Grote Clubactie 2020

Velocitas gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Dit jaar zetten we ons in voor een nieuw alarmsysteem voor ons clubhuis en een aantal clubfestiviteiten om – zodra dat weer kan – samen ons 70-jarige jubileum groots te vieren. (In juni bestonden we 70 jaar, maar we konden het niet vieren door het coronavirus.)

Winnen met de Grote Clubactie

Een alarmsysteem en clubfestiviteiten zijn wat Velocitas hoopt te winnen met de Grote Clubactie. Maar ook als lotenkoper maak je natuurlijk kans op mooie prijzen. En de lotenverkopers? Die kunnen meedoen aan win-acties en zichzelf extra belonen.

En dat is nog niet alles, want op zaterdag 19 september 2020 kunnen alle jeugdleden vanaf 8.15 uur 2 stuks fruit ophalen bij het clubhuis. Deze gezonde start van de Grote Clubactie wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Winkelhof.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden (welpen t/m A-jeugd) kunnen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kan de leukste korfbalvereniging in Leiderdorp en omstreken die extra steun goed gebruiken.

Team Grote Clubactie 2020

Vragen? Neem persoonlijk contact op met de teamleden of stuur een e-mail naar groteclubactie@sv-velocitas.nl

Het Grote Clubactieteam van Velocitas in 2020: Siem, Celine, Puck en Roy
Scroll naar boven