Grote Clubupdate #1

Grote Clubupdate #1

Op 19 september begon de Grote Clubactie. Velocitas doet mee. En hoe! Lees in deze update meer over hoe ook de senioren online loten kunnen verkopen, waar je met (deels) ingevulde Grote Clublotenboekjes naar toe kunt en de winactie van Velocitas.

Win een prachtige bos bloemen

Want niet alleen bij de Grote Clubactie zelf kun je leuke prijzen winnen. Ook Velocitas heeft zijn eigen winactie. Zelf als je geen lopen koopt of verkoopt kun je meedoen. Je leest er meer over in dit PDF-document of klik op de onderstaande foto.

Oproep: lever je (gedeeltelijk) volle boekjes in

Voor wie wel loten verkoopt, let op! Als je boekje met Grote Clubloten (gedeeltelijk) vol is, kun je het alvast aan Celine geven. Zij schrijft de verkochte loten dan alvast in in de administratie van de Grote Clubactie. (Dan hoeven we bijvoorbeeld niet in één keer alle boekjes van iedereen in te schrijven.) Leverde je een vol boekje in, dan kun je van Celine een nieuw boekje krijgen. Was het boekje nog niet vol, dan krijg je het terug om nog meer loten te verkopen. Lees er meer over in dit PDF-document of klik op onderstaande foto.

Online lotenverkoop door senioren

En dan nog dit: ook de senioren kunnen online loten verkopen. Je hebt daarvoor als het goed is via e-mail al een link ontvangen. Lees er meer over in dit PDF-document.

Team Grote Clubactie 2020

Vragen? Neem persoonlijk contact op met de teamleden of stuur een e-mail naar groteclubactie@sv-velocitas.nl.

Het Grote Clubactieteam van Velocitas in 2020: Siem, Celine, Puck en Roy