Grote Clubupdate #2

In deze tweede Grote Clubupdate blikken we terug op de startdag van de Grote Clubactie, nu al weer twee weken geleden. In die twee weken hebben de lotenverkopers niet stilgezeten. Gratis tip voor iedereen die die prachtige bos bloemen wil winnen: wist je dat we al bijna op de helft van ons doelbedrag van € 3.000,- voor een alarmsysteem en jubileumfestiviteiten zitten? Lees hier ook meer over de oorkonde die je bij 20 of meer verkochte loten verdient, en wat voor kortingsbonnen en vouchers je dan krijgt.

De startdag

Op zaterdag 19 augustus startten we met onze Grote Clubactie. ’s Ochtends vroeg stond het team al klaar met een gezonde traktatie voor de lotenverkopers. (Het bericht gaat door na de afbeeldingen.)

Het team haalt het fruit bij Albert Heijn Winkelhof (foto: Grote Clubactieteam Velocitas)
Het team in de fruitstand (foto: Grote Clubactieteam Velocitas)
Het is al snel gezellig druk bij de fruitstand (foto: Grote Clubactieteam Velocitas)

De fruitstand werd goed bezocht. Ook goed: op de startdag zijn meteen al 123 loten (online) verkocht. Ondertussen hebben we al meer dan 500 loten verkocht. Daarmee hebben we bijna de helft van ons doelbedrag al opgehaald.

Fantastisch, dank jullie wel. En ga zo door! Want je doet het niet alleen voor de club, je doet het ook een beetje voor jezelf. Lees maar verder.

Waardebonnen en vouchers

Alle leden die meer dan 20 loten verkopen krijgen toegang tot veel aanbiedingen! De aanbiedingen bestaan uit kortingen op een dagje uit, heerlijk je energie eruit springen bij het trampolinepark of een tweede sportartikel gratis krijgen. In dit PDF-document lees je er meer over. Of klik op onderstaande foto.

Heb jij 20 of meer loten verkocht? Doe mee aan de actie!

Ter herinnering: heb je al 20 loten verkocht, maar is je boekje nog niet vol? Dan kun je je boekje alvast even aan Celine geven. We weten dan dat je een 20-lotenoorkonde verdiend hebt. En dus de waardebonnen en vouchers. Hoe het ook al weer zat met dat inleveren van je boekje lees je in Grote Clubupdate #1. De verdiende oorkondes worden vanaf 6 oktober via e-mail verstuurd.

En dat is nog niet alles…

We hebben nog meer. Er komen teamprijzen aan. Daar kun je je als team voor opgeven. Roy vertelt je daar later meer over.

Voor nu: ga zo door met het verantwoord verkopen van Grote Clubactieloten. Velocitas is heel blij met jullie. Juist in deze tijden van afgelaste evenementen en dichte kantines helpen jullie ons enorm. En jezelf. We wensen je alvast veel plezier met jullie verdiende waardebonnen en vouchers! En blijf gerust vragen stellen via groteclubactie@sv-velocitas.nl.

Het Grote Clubactieteam van Velocitas in 2020: Siem, Celine, Puck en Roy
Het Grote Clubactieteam van Velocitas

Scroll naar boven