Grote Clubupdate #3

*** Verkoopactie verlengd *** Onze winacties *** Tussenstand lotenverkoop ***

Leiderdorp, 8 november 2020

Beste ouders, leden en vrienden van Velocitas,

Het gaat fantastisch met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Ongelooflijk dat ondanks alle beperkingen die er momenteel gelden voor het verenigingsleven wij erin slagen om zoveel loten te verkopen. De teller staat momenteel op 1181 loten en daarmee lopen wij ver voor op voorgaande jaren.

Fijn om te zien dat onze familie, vrienden, bedrijven, collega’s, studenten en buurtbewoners de club zo massaal steunen. Maar we zijn er nog niet, we hebben nog een paar weken te gaan, dus hopelijk lukt het jullie om nog meer loten te verkopen. Wat zou het fijn zijn als de overige (jeugd)leden en ouders (72%) die nog er niet aan toe gekomen waren nu ook kunnen helpen. Laten we dus de last met z´n allen dragen. Juist nu! in deze laatste fase van de actie.

Verkoopactie verlengd

Omdat het moeilijker is voor ons team om de ingevulde boekjes terug te krijgen, gaat hier wellicht wat meer tijd in zitten. Daarom is de deadline voor het invoeren en bestellen van loten door de Grote Clubactie verlengd t/m maandag 30 november 23:59 uur. Zo hebben we meer tijd om alle verkoopboekjes in te voeren en om nóg meer loten te verkopen.

Senioren, zet nog snel je online verkoopactie op! Laten we in die laatste weken met z´n allen nog een eindsprint trekken. Maak dan nu nog gebruik van de online verkoopmogelijkheden! Dit is niet alleen super simpel, maar ook snel!

Wist je dat onder ons een senior vrijwilliger huist, die inmiddels meer dan 100 loten online verkocht heeft? En dat we een top-3 van TOP-jeugdverkopers hebben? Dit zijn Emma (F1, 56 loten), Rianne (E1, 53 loten) en Jonas (E3, 40 loten).

Maak gebruik van je netwerk. Verstuur vandaag nog even de verkooplink naar familie en vrienden, collega´s en buren. Zo zijn degenen waar nog geen verkoper aan de deur is geweest, toch ook in staat onze club te steunen. Succes met de laatste ‘lootjes’!

Onze winacties

Lees hier ook alles over de Teamprijs. Om van te watertanden! Welk team gaat er met deze heerlijke prijs vandoor? Het is momenteel reuze spannend tussen 3 jeugdteams. Of gaan de seniorenteams een sprintje trekken om deze Teamprijs te winnen? We zullen het zien! Lees hier meer over de voorwaarden, of klik op de afbeelding.

De individuele prijzen van beste verkopers en meer winacties worden volgend weekend aangekondigd.

Tussenstand lotenverkoop

Dit is de laatste tussenstand van de cijfers. Na 30 november komen wij met de eindresultaten en maken we natuurlijk de opbrengst en de winnaars bekend.

Onze dank is groot,

Team Grote Clubactie 2020
Celine, Siem, Puck en Roy

Vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact op via groteclubactie@sv-velocitas.nl.

Scroll naar boven