Heb jij je Korfbal Masterz spelregelbewijs al?

We zullen er echt allemaal aan moeten geloven: de KNKV wil dat elk spelend lid zo snel mogelijk in het bezit is van een spelregelbewijs. Op zich best logisch natuurlijk: het kennen van de regels maakt je een betere korfballer én het levert minder frustratie in het veld op. 

Wanneer je het spelregelbewijs nodig hebt. 

Je hebt een spelregelbewijs nodig als je in de senioren, A-, B- of C-teams speelt. 

Eigenlijk is de deadline voor het halen van het spelregelbewijs al op 1 september 2018. Een hoop verenigingen gaan dat niet halen, maar de KNKV dringt er nu wel op aan. Het is daarom belangrijk dat ook jij straks een geldig spelregelbewijs op zoek hebt. 

Hoe je jouw spelregelbewijs haalt. 

Het is al meer dan een jaar geleden dat we hierover berichtten, dus we snappen dat je jouw logingegevens misschien kwijt bent. Daarom sturen wij je deze week per mail de logingegevens toe. Zo begin je fris aan het halen van dat bewijsje. 

Als je er niet uitkomt. 

Op de website van Korfbalmasterz staan allemaal tips en het lesmateriaal. Op deze site maak je ook de oefeningen en haal je het spelregelbewijs.

Daarnaast organiseren we vanuit Velocitas op een later moment een informatie / hulpavond, om de laatste loodjes net wat lichter te maken. 

Als je nog vragen hebt. 

Neem dan even contact op met Anita: anita.van.bentum@sv-velocitas.nl