Het grote ‘Wie-Wanneer-Waar’ overzicht

Wanneer jij die noppenschoenen weer uit het vet haalt.

Dit is bericht is aangepast op 17 augustus met de oefenwedstrijden van Velocitas A1, A2 en senioren 3.

De afgelopen weken is er heel wat data jullie kant op gekomen. Toernooien, bijeenkomsten, trainingen, noem het maar op. Om het voor iedereen overzichtelijk te houden, vind je in dit bericht een mooi overzichtje terug. Zo weet je zeker dat je helemaal op de hoogte bent. 

Voor alle teams

In de week van maandag 27 augustus starten alle teams met de veldtrainingen. Bekijk het trainingsschema voor de exacte dag(en) en tijd(en). Dit trainingsschema is geldig tot we de zaal in gaan. Het schema voor de zaaltraining vind je straks terug op dezelfde pagina.

Let even op: het kan zijn dat je met jouw team andere afspraken hebt staan. Controleer altijd even met je trainer als je niet zeker weet of je bijvoorbeeld nog selectie speelt.

Voor alle jeugdteams vanaf de B

Op zaterdag 1 september hebben veel jeugdteams een oefenwedstrijd. Hieronder vind  je het hele programma terug:

Velocitas F1 – Fluks F1 9.00 uur Gras
E1 – E2 – E3 toernooi bij Vriendenschaar
Velocitas D2 – Fluks D1 9.00 uur Veld 2
Velocitas C3 – Fluks C1 9.00 uur Veld 1
Velocitas B3 – Fluks B1 10.10 uur Veld 2
Velocitas D1 – ZKV D1 10.10 uur veld 1
Velocitas C1 – ZKV C1 11.20 uur veld 2
Velocitas B1 – ZKV B1 11.20 uur Veld 1

En dan is er op zondag 2 september een startdag! Hier krijg je zeer binnenkort nieuws over, maar hou de dag alvast vrij!

Voor spelers van de A1 en de A2

Doe jij mee met de A-selectie? Dan heb jij een selectietraining op zaterdag 18 augustus, van 12:30 tot 13:30. Ben je verhinderd? Laat dit dan weten aan één van de trainers: Vincent, Tom, Siebe of Lisa.

Daarnaast zijn er oefenwedstrijden voor de A1 & A2 op 4 september bij Fiks. De wedstrijden beginnen om 19:30 (A2) en 20:45 (A1). 

Voor alle A- en seniorenteams

Op zaterdag 25 augustus sta jij op het Velocitastoernooi! Althans, dat hopen we natuurlijk. Mocht je niet kunnen, dan horen wij dat graag via het afmeldformulier. Het precieze programma krijg je een paar dagen voor het toernooi in de mailbus en hier op de website. En meld je nog even aan voor de BBQ als je dat nog niet gedaan hebt.

Voor spelers van Senioren 3 selectie

Speel jij voor de selectie van senioren 3? Dan speel je een selectiewedstrijd op zaterdag 1 september om 12:00 uur bij Pernix. 

Voor de B-, C- en D-teams

Onze B-, C- en D-teams spelen een mixtoernooi op vrijdag 24 augustus, vanaf 19:00. Ook speelt de G een wedstrijd tegen het Velocitas All-Stars team. Ben je verhinderd? Laat dit even weten aan Simone: Simone.laman@sv-velocitas.nl 

Voor alle trainers van de B t/m Kangoeroes

Op woensdagavond 29 augustus om 20.00 uur hebben alle trainers van de B-teams tot en met de Kangoeroes een trainersbijeenkomst in de kantine. Tijdens deze bijeenkomst kunnen jullie kennismaken met jullie trainersbegeleider en TC coördinator.

Zo. Dat de meest belangrijke dagen voor de komende weken. Hou altijd de kalender in de gaten voor alle data. Die staat ook altijd onderaan de nieuwsbrief. 

Scroll naar boven