Hoe werkt de KNKV Wedstrijdzaken app?

Heb jij de KNKV Wedstrijdzaken app, ook wel bekend als Sportlink, al geïnstalleerd? Met deze app weet je altijd wanneer je wedstrijden zijn, kan je het digitale wedstrijdformulier invullen en kan je altijd je spelerskaart tonen.

Profiel compleet maken met een foto

Na je geregistreerd te hebben, kom je op een pagina waar je je gegevens in moet vullen en je een foto toe moet voegen die gebruikt wordt voor je spelerskaart. Het leukste is het natuurlijk om een echte korfbalfoto te gebruiken en laat er nou net een mooie foto van je gemaakt zijn voor de Hoogvlietactie! Frans heeft jouw foto als het goed is deze zomer naar je gemaild, zodat je hem nu kunt gebruiken.

heb jij een foto van de Hoogvlietactie, maar niet in je mailbox gehad? Neem dan even contact op met Frans van Herwijnen: Frans.van.Herwijnen@sv-velocitas.nl

Let op! Het toevoegen van een foto is verplicht voor alle spelende leden en moet gedaan zijn voor 1 september

Het toevoegen van je foto betekent overigens niet dat heel korfballend Nederland van je vrolijke glimlach kan genieten. Onder Instellingen, wat te vinden is in het menu links bovenin,  kun je kiezen wat er van jouw profiel zichtbaar is.

Vanwege privacywetgeving is het niet altijd mogelijk om gegevens van jouw kind te wijzigen als het e-mailadres niet juist gekoppeld is. Neem bij problemen even contact op met de ledenadministratie: ledenadministratie@sv-velocitas.nl

Wedstrijden

Zodra je in een team bent gezet door de bond kan je je wedstrijden zien door op het kopje ‘Programma’ in het menu te klikken. Hier zie je onder elkaar al je wedstrijden van komend seizoen staan. Ook kan je hier verder klikken naar uitslagen en de stand van je competitie. Wanneer je op een wedstrijd klikt, krijg je te zien op welke locatie de wedstrijd wordt gespeeld. Ook kan een teamlid hier het wedstrijdformulier invullen.

Favorieten

Verder is het mogelijk om een favoriete team of club toe te voegen zodat je snel via het menu het programma kunt zien. Dit stel je in door via het menu naar ‘zoeken’ te gaan, te kiezen of je een persoon, team of vereniging gaat zoeken in de bovenste balk en die dan in te typen. Door op het sterretje te klikken naast het resultaat, komt het in je menu te staan.

Tot slot

Zo, dat waren de belangrijkste functies van de KNKV wedstrijdzaken app! Als je nog vragen hebt, of ergens niet uitkomt, neem dan even contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@sv-velocitas.nl

Scroll naar boven