Jullie haalden bijna € 2000,- op voor Velocitas met het Rabobank Wensenfonds!

Over clubliefde gesproken! In november vorig jaar deden we op jullie allemaal een beroep om stemmen uit te brengen op Velocitas voor het Rabobank Wensenfonds. Inzet: zonnepanelen op het dak van ons clubgebouw, om zo de kosten sterk naar beneden te brengen. Afgelopen woensdag werden de cheques uitgereikt in de kantine van RCL. Wat bleek: jullie haalden met zijn allen maar liefst € 1935 op voor Velocitas. Ontzettend bedankt voor alle stemmen!

Bij de uitreikingen waren de meeste bestuursleden van Velocitas natuurlijk aanwezig. En niet alleen het bestuur: tijdens de uitreiking stond G-trainster Dorien naast Velocitas op het podium, alleen dan voor de Reddingsbrigade. Zij ontvingen exact hetzelfde bedrag: € 1935. Toeval bestaat wel degelijk.

Voorzitster Lianne van der Kruk legde op het podium ook nog eens goed uit wat het doel is van de zonnepanelen en gaf aan heel blij verrast te zijn met het bedrag. Naast het drukken van de kosten is natuurlijk ook een stukje bewustwording ontzettend belangrijk, dus vergeet vooral de bespaartips niet die we een tijdje geleden hebben geplaatst.

Naast alle uitreikingen was er ook nieuws van de gemeente: Leiderdorp gaat zich de komende jaren inzetten voor een rookvrije generatie. Clubs krijgen hierover advies. Op de Algemene Ledenvergadering stemden jullie al in met het inrichten van een rokersruimte, om zo de rest van het terrein rookvrij te houden.

Dat de avond zo geslaagd was, hebben we voornamelijk aan jullie te danken: zonder al die stemmen was dit natuurlijk nooit gelukt. Dus nogmaals: ontzettend bedankt alle stemmen! Zodra er meer nieuws is over de zonnepanelen laten we jullie dat zo snel mogelijk weten.

Op de foto: Velocitas voorzitster Lianne van der Kruk, Rabobank accountmanager Rogier Gardien 
en Velocitas bestuursleden Anita van Bentum en Ine Goedegebuur.