Kampioen C1 komt steeds meer op gang en is nu al niet meer te stoppen

Kampioen C1 komt steeds meer op gang en is nu al niet meer te stoppen

Kampioen in het eerste veldseizoen, dat was doelstelling 1 van de 3 die wij als trainers hebben gesteld. Het was een moeizame start, winnen van Madjoe met 7-6, daarna van KZ met 10-12 en daarna van Top met 11-8. Niet de uitslagen die je zou verwachten als je dit team met talentvolle spelers tegenover deze tegenstanders op papier zou zetten.  

Een korfbal-kenner zou ook zien dat dit magere uitslagen zijn als je het talent van de C1 kent. Maar aan het maken van goals ligt het niet, het probleem zat hem in het spelletje.

Al ruim 4 weken zijn wij als trainers hard bezig met het inslijpen van het spelletje waarmee wij de hoofdklasse gaan bestormen in de zaal. Afgelopen week werpt dat eindelijk de vruchten af. Met een overwinning van 24-12 kan de C1 overtuigend het kampioenschap vieren.

En nu? Nu kijken wij verder naar het volgende doel, namelijk: bovenaan meespelen in de hoofdklasse. Daar is een ander soort korfbal voor nodig, maar wij zijn ervan overtuigd dat dat helemaal goed gaat komen! Wij hebben er vertrouwen in!

Omdat er helaas geen publiek was, een kleine greep uit de goals van zaterdag:

Scroll naar boven