Kampioenen veld najaar 2022

Voor het grootste deel van de vereniging zit het eerste veldseizoen van het jaar er alweer op. Velocitas heeft het over de hele breedte goed gedaan. Daarom zijn er al enorm veel kampioenen waar wij natuurlijk enorm trots op zijn. Hieronder een overzicht van alle kampioenen!

Velocitas E1

De toppertjes van de E1 zijn de jongste kampioenen tot nu toe dit jaar. De E1 is ongeslagen kampioen geworden in een poule met TOP, Tempo en Pernix. Het staat vast dat zij met een lekker gevoel de zaal in gaan, de kampioenswedstrijd werd namelijk gewonnen met maar liefst 15-1. Het totale doelsaldo liegt er ook niet om. Met een saldo van +49 zijn zij de terechte kampioen van hun poule. Ontzettend goed gedaan!

Kampioensfoto van Velocitas E1 (Foto: Frans van Herwijnen)

Velocitas 8

Velocitas 8 was als eerste dit jaar kampioen van Velocitas. Al na 5 wedstrijden wisten zij dat niemand ze meer in zou gaan halen. Vlug & Vaardig en KZ Danaïden kwamen te kort, KIOS maakte het nog spannend maar ook zij konden Velocitas niet meer inhalen. De laatste wedstrijd werd helaas verloren, maar dit mocht de pret niet drukken. Het 8e maakte er een groot feest van! Van harte!

Kampioensfoto van Velocitas 8 (Foto: Frans van Herwijnen)

Velocitas D1

Misschien wel de meest opvallende kampioen van het najaar is de D1. Nee, niet door hun prestaties maar door die ongelooflijk felle shirtjes! De kanjers van de D1 hadden een moeilijke poule met Madjoe, Groen-Geel en Pernix. Uiteindelijk eindigde Pernix en Velocitas op evenveel punten en delen zij het kampioenschap. Een leuk weetje? Velocitas D1 scoorde evenveel doelpunten als dat zij er doorlieten. Een doelsaldo van 0! Gefeliciteerd met het kampioenschap!

Kampioensfoto van Velocitas D1 (Foto: Frans van Herwijnen)

Velocitas C1

Volgende in het rijtje kampioenen zijn de kanjers van de C1. Net als de D1 deelde zij het kampioenschap met Pernix. In een kletsnatte kampioenswedstrijd rekende zij af met Madjoe door met 10-1 te winnen. Super gedaan toppers!

Kampioensfoto van Velocitas C1 (Foto: Frans van Herwijnen)

Velocitas C2

Het meest spannend was het bij de spelers en speelsters van Velocitas C2. Door de eerste kans op het kampioenschap tegen KIOS niet te benutten moest er op de laatste speeldag gewonnen worden bij TOP. In een spannende wedstrijd wist de C2 met 1 punt verschil te winnen en sleep hiermee het kampioenschap uit het vuur. Wat een teamwork, wat een prestatie. Van harte gefeliciteerd!

Kampioensfoto van Velocitas C2 (Foto: Frans van Herwijnen)

Velocitas 6

Als laatste in het rijtje kampioenen vinden we de helden van Velocitas 6. Het 6e speelde als enige van alle kampioenen in een poule met 6 ploegen waardoor er tegen elke tegenstander maar 1 keer gespeeld werd. De eerste wedstrijd werd nipt verloren maar daarna herpakte zij zich en wisten ze verder alle wedstrijden te winnen. Van harte!

Kampioensfoto van Velocitas 6 (Foto: Frans van Herwijnen)