Kunstgras update #4: het gaat beginnen

En hier is alweer kunstgras update #4. De vorige updates teruglezen? Klik en lees update #1 of update #2 of update #3.

Het gaat beginnen

Het is gelukt, de gemeente Leiderdorp heeft de opdracht voor het vervangen van de kunstgrasvelden gegund aan Antea Group, geen onbekende in de kunstgraswereld. Zij gaan op korte termijn starten met het verwijderen van het oude kunstgras, de omliggende bestrating en alle hekwerken, om vervolgens de nieuwe velden te kunnen aanbrengen.

Vooruitlopend zijn door leden van Velocitas de reclameborden, alle lossen onderdelen op de velden en het scorebord met de bijbehorende bekabeling verwijderd. Alles is in opslag genomen en zal uiteindelijk worden teruggeplaatst.

De eerste werkzaamheden starten volgende week en de verwachting is dat de velden voor start van de veldcompetitie gereed zijn, in 6 à 7 weken zal de metamorfose van onze buitenaccommodatie plaatsvinden.

Bouwterrein

Bouwen gaat niet zonder overlast, tijdens de bouw is onze kantine slecht bereikbaar. Overdag is het bouwterrein en zal ons complex niet toegankelijk zijn, ’s avonds is de kantine, in overleg, beperkt bereikbaar.

Omdat ook de veldverlichting volledig vervangen wordt, gras en kunstgras, is er ’s avonds ook geen verlichting op de velden.

We proberen iedereen zo goed mogelijk te informeren, maar mochten er vragen/opmerkingen zijn neem gerust contact op met iemand uit de commissie.

Anita, Rien, Gerard, Paul Robert, Ine en Arjen.