Kunstgrasbijlage #2: kennismaken met de Velocitas Kluscommissie

Gisteren werden de nieuwe kunstgrasvelden van Velocitas feestelijk geopend. Daar lees je binnenkort meer over. Voor het zover is, blikken we eerst nog even terug op al die vrijwilligers en bedrijven die de start van het aankomende seizoen mogelijk maken. In kunstgrasbijlage 2:

Dit is bijlage 2 van de kunstgrasupdates. Het complete dossier bestaat uit update #1#2#3#4#5#6, #7 en bijlage 1.

Terwijl een grote schare supporters met de B1 naar het NK, komt een select groepje vrijwilligers bijeen in de kantine van Velocitas: de Kluscommissie. Vaak onzichtbaar maar oh-zo-belangrijk voor Velocitas. Wat doen ze eigenlijk?

U breekt, de kluscommissie maakt

Al jarenlang werkt de kluscommissie achter de schermen aan alles wat onderhoud nodig heeft. Van onkruid wieden tot kabels trekken en schilderen: de to-do lijst is te lang en het aantal beschikbare handen beperkt.

Klussen voor kunstgras

Vlak voor de oplevering van de nieuwe kunstgrasvelden wordt het takenlijstje van de Velocitas Kluscommissie er niet minder op. ‘Even’ een scorebord plaatsen, een nieuw speeltoestel een plekje geven, er zitten ondertussen duizenden uren in- en rondom onze speelvelden. Wist je dat er voor ongeveer 300 meter (!) aan kabels getrokken zijn voor het scorebord? En de kabels voor een livestream liggen ook al klaar.

Een bont gezelschap

In de kluscommissie zitten Ferry, Dirk, Hans, Ada, mascotte Adi, Arjan van M, Henk, Marcel H., Rob B. en Martin. Dat klinkt als een een grote groep, toch zijn er altijd handen tekort. De handen die wel beschikbaar zijn, werken zich goed in het zweet. Bekijk onderstaande foto’s maar eens.

Bedankt!

De mooie kunstgrasvelden die vanaf zaterdag in gebruik zijn genomen, hebben we ook voor een groot deel aan de kluscommissie te danken. Want een kunstgrasveld is leuk, zonder scorebord is toch een beetje behelpen. Of kabels. Of onkruidvrij pad. Of of of of… je snapt het idee. Daarom: ook de kluscommissie hartelijk bedankt voor alle inspanningen van afgelopen weken! En laten we met zijn allen zuinig zijn op de materialen waar we mee omgaan.

Contact met de kluscommissie

Wil je de kluscommissie vertellen hoe awesome ze zijn? Of wellicht een keertje meekijken? Misschien heb jij een paar handige handen over? Twijfel niet en stuur een mailtje naar kluscommissie@sv-velocitas.nl

Scroll naar boven