Nieuwe kunstgrasvelden: update

Drie weken geleden publiceerden we vol trots de voorlopige indeling van de kunstgrasvelden, een project waar een toegewijde groep al bijna anderhalf jaar mee bezig is. De reacties waren bijna unaniem razend enthousiast. Daarnaast is er ook de nodige feedback gegeven, waar de werkgroep direct mee aan de slag is gegaan.

Oude v.s. nieuwe situatie

Laten we gelijk even kijken naar het nieuwe ontwerp, dat ziet er nu zo uit:

 

Op het eerste oog lijkt er weinig veranderd maar niets is minder waar: zo is in verband met de doorlooproute voor de kantine tijdens het Velocitastoernooi en Avond4Daagse zijn de velden verschoven richting en langs de beachvolleyballers. De legenda geeft de wijzigingen een stuk beter weer:

Legenda: 

 

Aanbesteding: procedure gestart

Het goede nieuws: de aanbestedingsprocedure is door de gemeente Leiderdorp opgestart, dit betekent concreet dat een aantal aannemers momenteel een aanbieding aan het opstellen is om de velden van de winter te mogen realiseren. De gunning van de opdracht vindt in januari plaats. We hopen natuurlijk allemaal van harte dat we kunnen beginnen op de nieuwe kunstgrasvelden als we straks weer naar buiten gaan.

Natuurlijk blijven we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de nieuwe kunstgrasvelden. Wil je de plattegrond bekijken inclusief legenda? Klik dan hier voor het PDF formaat.

Scroll naar boven