Nieuwe sponsor: Allura Vision Growers

Allura Vision Growers is het bedrijf van Lianne van der Kruk. Lianne was vierenhalf jaar voorzitter van Velocitas en is nog steeds enorm betrokken. We stelden Lianne enkele vragen over het sponsorschap.

Waarom werd je sponsor? 

Na vierenhalf jaar voorzitterschap ben ik nog meer van Velocitas gaan houden. Ik ben zelf geen korfballer, maar vind het geweldig dat er zoveel enthousiasme in de club zit en wil alle vrijwilligers heel graag blijven steunen. Na mijn aftreden als voorzitter ben ik daarom sponsor geworden met mijn bedrijf Allura Vision Growers, om de steun aan de club levend te houden. Daarnaast doe ik ook nog wat klusjes, vrijwilligerswerk hoort bij een vereniging. Op dit moment help ik bij het organiseren van vervoer van de G-teams. En natuurlijk ben ik voor het bestuur altijd beschikbaar als vraagbaak of klankbord.” 

Wat doet Allura?

Bij Allura helpen we ondernemers bij het vertellen van hun verhaal. Als je als bedrijf een goed verhaal hebt, dat blijft hangen, versterkt dat elke medewerker. En dat is natuurlijk goed voor je bedrijfsresultaat. Wij helpen bij het schrijven, bij het uitdragen en we coachen de formele en informele leiders die belangrijk zijn voor het vormen en behouden van de juiste cultuur. We zijn veel actief in de ‘groene sector’ – bedrijven in en om de land- en tuinbouw, maar ook steeds meer daarbuiten. Een goed verhaal is belangrijk voor elk bedrijf.” Samengevat resulteert dit in de mooie uitspraak “Wat je geeft krijg je terug, dus laat me je passie zien. Alles doet ertoe.

Wil je meer weten over Allura, spreek Lianne dan eens aan bij Velocitas. Of neem contact op via 06 21 86 70 57 of alluravision.com.

Hier staat het sponsorbord van Allura Vision Growers ook prachtig (foto’s: Roy Mahadew)
Scroll naar boven