Ondanks tropisch weer regent het kampioenen bij Velocitas

Korfbal, LeiderdorpOndanks het tropische weer regende het afgelopen zaterdag kampioenen bij Velocitas. Op één dag werden de F1, E2, E1, C2, F1 en het 5e kampioen!

Velocitas F1

Velocitas F1 weet maar al te goed wat winnen is. Alle wedstrijden werden tot nu toe met grote overmacht gewonnen. Ook tegen TOP F3 was de uitslag overtuigend: maar liefst 28 – 12! Met een doelsaldo van +68 is Velocitas F1 terecht kampioen, van harte gefeliciteerd!

Velocitas E2

Ook de toppers van de E2 bleven koel bij het warme weer: tegen TOP werd er gewonnen met maar liefst 8 – 4, waardoor ook de E3 ongeslagen de beker omhoog mag houden. Super gedaan!

Velocitas E1

Je hebt winnen en je hebt Winnen. Velocitas E1 koos voor dat laatste en versloeg Pernix E2 met maar liefst 16 -3! Kijk, dan laat je zien dat je de terechte winnaar uit de poule bent. Gefeliciteerd!

Velocitas C2

Zo, dat was nog heel lang spannend bij Velocitas C2! Bij rust stond het pas 3 – 1 tegen Sporting Badhoevedorp C1. Na de drinkpauze waren de toppers gelukkig iets afgekoeld en verlost van de zenuwen: onze C2 won uiteindelijk eenvoudig met 8 – 3. Van harte gefeliciteerd!

Velocitas D1

Ook Velocitas D1 was veel te sterk voor de D2 van onze Leidse vrienden, Pernix. In Leiden was de uitslag niet mals: het werd maar liefst 7 – 20! Hopelijk mogen ze nog een keer op de foto bij Frans, we krijgen in ieder geval al onderstaande smaakmaker vanaf het front toegestuurd. Goed gedaan!

Velocitas 5

Velocitas 5 was al kampioen na de midweekse winst op Reeuwijk 3. Toch voelt het kampioenschap pas écht na de overwinning op Madjoe 3. Onder tropische omstandigheden was de uitslag bescheiden maar de winst terecht: het werd 9 – 7 voor de ervaren ploeg uit Leiderdorp.

Weerbericht voor 17 juni: meer kampioenen op komst

Niet alleen het tropische weer houdt nog even aan: er zijn nog heel wat teams die kampioen kunnen worden. Zo is er de D2 en de C1 die het tot het laatste moment spannend houden.
De B2 stelt het feestje nog even uit en voelen zich pas echt kampioen als ze thuisspelen. Op 17 juni kunnen jullie ze aanmoedigen. Sta jij ook langs de lijn?

Foto’s: Frans van Herwijnen

Scroll naar boven