Programma Velocitastoernooi 2018

Zoooo, daar ‘issie: het programmaboekje voor vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus! We lopen even snel door een aantal zaken heen, zodat jij ook goed voorbereid het mooie weekend in gaat. Het wedstrijdschema in de mail had een fout én was alweer achterhaald toen het uitkwam. Voor een wedstrijdschema dat altijd up to date is kijk je op onze toernooipagina. Daar vind je ook het programmaboekje terug.

Vrijdag 24 augustus

Morgen is het al een drukke dag. Het toernooi wordt opgeruimd, we maken schoon, en we starten al om 10:00 uur. Heb jij in de loop van de dag zin om te komen helpen? We kunnen jouw hulp heel goed gebruiken!

Avond
Om 19:00 uur starten we met een mixtoernooi tussen onze eigen B-, C-, en D-teams. Kom onze talentjes vooral aanmoedigen en neem vast een kijkje op het terrein. 

Om 20:00 uur staat er een hele mooie wedstrijd op het programma: Velocitas G-team tegen Velocitas All-Stars! Deze teams zijn zo aan elkaar gewaargd dat we een strafworpenserie niet uitsluiten. De G en All-Stars hopen van harte dat jij een bemoedigend woordje van de zijlijn roept morgen. 

Zaterdag 25 augustus

Zaterdag 25 augustus is het natuurlijk feest. Maar niet voordat we gespeeld én gegeten hebben. In het programaboekje lees je hoe de BBQ er aan toe gaat en wat de speeltijden zijn. 

Maar ook jouw hulp is hard nodig. We hebben daarom onderstaand schema per team gemaakt. Help ons alsjeblieft door even bij te springen aan de hand van onderstaand schema, scheelt ons enorm. Velocitas 10 schijnt het trouwens erg druk te hebben met de BBQ, dus die ontzien we. Wisten wij veel, wij zijn ook maar de toernooiorganisatie met jarenlange ervaring…

Gaat wel lukken, toch?

In de avond is het feest, met niemand minder dan DJ Lars en DJ Timo, een rad en een uur foute muziek. Om 01:00 stoppen we. Het is voor iedereen ondertussen wel duidelijk dat we écht stil moeten zijn. Spreek elkaar dus ook aan, zodat we over een paar maanden gewoon weer een feestje mogen geven. 

Zondag 26 augustus

Zondag gaan we opruimen. Een hoop opruimen én schoonmaken. Maar dat is nog nooit eigenlijk écht vervelend geweest en altijd heel erg gezellig. Behalve als er niemand komt. Met 20 mannen en vrouwen zijn we in 2 uurtjes al een heel eind op weg. Dus kom vooral even die spierpijn wegschrobben. Vanaf 10:00 ben je welkom, maar 11:00 snappen we natuurlijk volkomen. 

Allemaal een ontzettend sportief en gezellig toernooi toegewenst!
Scroll naar boven