Resultaten Clubactie 2022: opbrengst, weetjes en lolly’s

Fantastisch! 86 leden, jeugd en ouders, die samen een megabedrag ophalen. Jullie hebben een dik applaus verdiend. Wat een inzet.

Toch kijken we ook een beetje met gemengde gevoelens terug naar deze jubileumeditie van de Grote Clubactie. Want op de website van de Clubactie lezen we, dat er dit jaar een recordbedrag van bijna 13 miljoen euro opgehaald is. Twee miljoen meer dan vorig jaar. Helaas lukte het ons niet onze eigen records van 2020 en 2021 te verbreken. Toch zijn wij heel erg blij met het behalen van de minimale doelstelling. Hoeveel dat is? Kijk maar snel naar het filmpje.

Wist u dat?

Graag delen we nog wat leuke weetjes met je. Tobien uit de D2 was namelijk de eerste verkoper die online een lot verkocht. Dat was om precies te zijn om 12.22 uur op de startdag. En Jesse en Luka Glasbergen zorgden samen als hekkensluiters voor de laatste euro´s op de laatste dag. Dat was om 21.42 uur. Het waren zeker niet hun eerste loten. Dat mag wel even gezegd worden. Dankjewel Tobien, Luka en Jesse, dat jullie alle kostbare minuten pakten om de club te helpen. Andere informatie vind je in onze update.

Oké, geen records voor Velocitas dit jaar, maar gelukkig is er wel weer een mooi resultaat behaald. Zo kunnen we blijven genieten van de leuke activiteiten die door Velocitas georganiseerd worden. We staan er misschien niet altijd bij stil, maar de inkomsten van de Grote Clubactie zorgen er mede voor, dat we die dingen kunnen blijven doen. Samen veel lol hebben. Over goede materialen beschikken. Enzovoort.

Wat komt er na goud, zilver en brons?

Financiële steun is hard nodig. Energieprijzen rijzen de pan uit, de inflatie is ongekend hoog en alles wordt duurder. Ook voor Velocitas. Daarom zijn extra inkomsten zoals van de Clubactie hard nodig om leuke activiteiten te kunnen blijven bekostigen.

We zien voor de komende jaren mogelijkheden om de opbrengst weer te verhogen. Zo kan de betrokkenheid bij de Clubactie beter. Daar gaan we aan werken. Als Nederland records kan verpulveren, dan kan Velocitas dat ook. In 2020 haalden we goud, in 2021 deden we een stapje terug en haalden we zilver. Dit jaar haalden we brons. Volgend jaar platina dan maar?

140 lolly’s

Nogmaals dank aan allen die zich (weer) hebben ingespannen voor Velocitas. Mede dankzij jullie inzet mogen we 140 lolly’s aan de jeugdleden uitdelen.

Tot volgend jaar!

Groeten van Roy en Remco

#Betrokken #Geïnteresseerd  #Opbrengst #Clubactie #SamenMakenWeDeClub

Scroll naar boven