Stickers van de Velocitas plaatjes ruildag

Ruildag Velocitasplaatjes een hele beklevenis

Sparen, Velocitanen zijn er goed in! Dat bleek maar weer eens tijdens de Velocitasplaatjes ruilactie vandaag in de kantine.

Gretig ging jong en oud op zoek naar dat ene ontbrekende plaatje. Of nou ja, dat ene plaatje… we hebben het vermoeden dat menigeen met hele teams aan extra kaartjes terug naar huis ging. Het is jullie gegund!

Het was trouwens heerlijk druk in de kantine! Kon jij er niet bij zijn? Geen nood. Zeer binnenkort komt er nog een ruildag aan. In het weekend, zodat ook mensen die vandaag aan het werk waren volgende keer even kunnen blijven plakken.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Scroll naar boven