Samen aan de slag voor een nieuwe PC en terrasstoelen

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september vinden de jaarlijkse vriendenfeesten in Leiderdorp plaats. Dat is altijd groot feest!

Velocitas is verbonden aan de vriendenfeesten als vrijwilligerspartner. Jaarlijks helpt Velocitas met het op- en afbouwen en bij activiteiten. En dat levert ons geld op! De inkomsten hebben gevarieerd tussen €750 en €1500, maar zouden ook nog hoger kunnen worden, afhankelijk van het aantal vrijwilligers.

Vorig jaar was het niet gemakkelijk om aan vrijwilligers te komen, maar hebben we toch nog een vergoeding van €750 ontvangen, met veel dank aan de mensen die toen hebben geholpen met opbouw, pubquiz, schminken en nog veel meer!

Waar doen we het voor?
Dit jaar willen we de inkomsten van de vriendenfeesten besteden aan de volgende materialen:

• Terrasstoelen voor buiten
  • 1 nieuwe PC voor in de kantine

We zoeken de volgende vrijwilligers (en breng vooral je buren, familie, sterke opa, etc. ook mee!):

1 vrijwilliger voor coördinatie (mailtjes, schema, coördinatie etc.) van het geheel.

Vrijdag 6 september 14:00 – 18:00 uur (of een deel daarvan)
– 10 vrijwilligers voor het opbouwen in de Houtkamp

Zaterdag 7 september 13:30 – 18:00 uur (of een deel daarvan)
–  4 tot 6 vrijwilligers voor het schminken van de allerkleinste bezoekers
–  2 vrijwilligers voor het helpen bij het springkussen

Zondag 8 september vanaf 09:00 uur
– 5 vrijwilligers – schoonmaken terrein en uitzetten klootschietparcours

Zondag 8 september vanaf 12:00 – 18:00 uur
–  4 tot 6 vrijwilligers voor het schminken van de allerkleinste bezoekers
–  2 vrijwilligers voor het helpen bij het springkussen

Zondag 8 september vanaf 18:30 uur
– 10 vrijwilligers voor het afbouwen in de Houtkamp, het liefst weer de vrijwilligers van vrijdag

Kom jij helpen? Stuur dan een email met de tijd en activiteit die voor jou (en je team!) goed uitkomen naar: voorzitter@sv-velocitas.nl. Je mag je natuurlijk ook voor meerdere momenten aanmelden.

Zodra we vrijwilliger 1 hebben gevonden gaat de coördinatie naar deze persoon over.

Foto’s: JP Kranenburg