Schoolkorfbaltoernooi Velocitas 2018 groot succes

Zonovergoten was het vorige week woensdag 18 april op het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi bij korfbalvereniging Velocitas, beter konden we ons als vereniging en organisatie niet wensen. De combinatie van sportiviteit en gezelligheid is een gouden combinatie waar jong en oud van geniet. De kinderen van de Leiderdorpse basisscholen lekker aan het korfballen en de mama’s, papa’s, opa’s en oma’s genoten van het lekkere weer en het korfbalspel van de kinderen.

Ook voor de jongste kinderen uit de groepen 1,2 en 3 was er dit jaar met groot succes een kangoeroe training georganiseerd waar 35 kinderen spelenderwijs kennis konden maken met de basisbeginselen van het korfbal. Want korfbal is voor iedereen!

De D-finale werd gewonnen door de Kastanjelaanschool, de E-finale werd gewonnen door de Hasselbraam en de F-finale werd gewonnen door de Kastanjelaanschool. Alle winnaars van harte gefeliciteerd namens korfbalvereniging Velocitas!

Foto: Frans van Herwijnen

Op zaterdag 12 mei is er nog een kennismakingstraining van 10:00 tot 11:00 voor iedereen die het leuk vind om kennis te maken met het korfballen, want korfbal is gewoon hartstikke leuk!

Scroll naar boven