Schrijf je in voor het Velocitaskamp 2019!

Net als voorgaande jaren zal van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 27 juli 2019 het Velocitaskamp plaatsvinden in Eersel. Deze leuke en gezellige week zal in het teken staan van spelletjes en plezier voor kinderen van 8 tot en met 17 jaar.

Accommodatie
Net als andere jaren gaan we naar kampeerboerderij D’n Hazelaar in het Noord-Brabantse Eersel. Kampeerboerderij ‘D’n Hazelaar’ is gelegen in het bosrijke Eersel op de grens van Noord-Brabant en België.​ ​De kampeerboerderij bestaat uit vijf gebouwen en wij zullen gebruik maken van twee van deze gebouwen. We hebben de beschikking over twee ruime keukens waar onze koks zich naar hartenlust kunnen uitleven. De omgeving leent zich uitstekend voor allerlei bosspelen. Er bevindt zich een groot zwemmeer op camping Ter Spegelt op loopafstand van de kampeerboerderij, waar we met mooi weer gebruik van zullen maken. Kortom, niets lijkt een spetterende kampweek in de weg te staan. Wil je een indruk krijgen van de locatie dan kun je een kijkje nemen op ​www.denhazelaar.nl.

De leiding van Velocitaskamp 2018, klaar voor de vossenjacht.

Spellen
De kinderen worden de hele week vermaakt met allerlei spellen. Diverse vaste nummers worden afgewisseld met leuke nieuwe varianten. Dit alles gebeurt in vaste groepjes die de strijd met elkaar aan gaan om de winnaar van het kamp te worden! Ook vindt er vrijwel elk jaar een griezelige spooktocht, een gezellige nachttocht (‘de dropping’) en een bezoek aan het dorpje Eersel plaats. Daarnaast is er ook genoeg vrije tijd om te spelen met (nieuwe) vrienden of gewoon even lekker te chillen. Het is tenslotte vakantie!

Het kamp is één groot feest!

Thema
Elk jaar geeft Sport en Spel een (creatief) thema aan het Velocitaskamp. De hele week zal in het teken staan van dat thema. Voorbeelden van thema’s van de afgelopen jaren zijn Jungle, Sprookjes, Tijdmachine, Feest, Wereldreis, ‘Velocitas op televisie’ en Circus. Het thema van dit jaar wordt spoedig bekend gemaakt!

Ben je enthousiast geworden en wil je mee op kamp? Geef je dan snel op!

Scroll naar boven