Kom maar op met dat schuim!

Schuimende feestdag bij Velocitas

Op zaterdag 17 juni sloot Velocitas het competitieseizoen af met een kampioenenparade. Het eerste team was al lang en breed kampioen en won zonder dat er voor de beide teams nog wat van afhing van Sporting Trigon. Daardoor was er voldoende tijd om kleurrijk afscheid te nemen van routinier Mitchell de Boer, en namen we afscheid van andere prominente figuren binnen Velocitas.

Afscheid van Mitchell de Boer (foto: Roy Mahadew)

Samen genieten

En er was meer. Natuurlijk vierden we de kampioenschappen. Maar dat je geen kampioen hoefde te zijn geworden om feest te vieren liet de D3 zien. Zij verdienden een frietje doordat Luna een doelpunt scoorde. Verder kon de jeugd genieten van pannenkoeken en een schuimparty. (Waar ook de jeugdcommissie zich vol overgave in stortte.) En iedereen die zich op tijd had ingeschreven kon met een ‘Bette Bek’ Roti een bodempje leggen voor de verdere feestelijkheden.

Wie wil er een pannenkoek? (Foto: Roy Mahadew)

Via dit bericht delen we een korte sfeerimpressie van deze warme dag vol kleurrijke herinneringen met jullie. In de andere berichten op onze website en sociale media vind je nog veel meer leuks.

Meedoen?

En dat was nóg niet alles. Want van 20 tot en met 23 juni is er de Avond4Daagse. En op 24 juni doet Velocitas mee aan het Nederlands kampioenschap voor G-teams bij Victum in Houten. (Op slechts drie kwartier rijden van De Bloemerd, kom ze ook aanmoedigen!) Zelfs in juli gaat Velocitas door, met het Velocitas jeugdkamp in Eerstel.

Zo is Velocitas er voor iedereen. Als je mee wilt doen, neem contact met ons op. En ook als je niet (meteen) spelend lid wilt worden, zijn er volop mogelijkheden. Als trainer, recreant, commissielid of anderszins als vrijwilliger. Wie je waarvoor kunt benaderen vind je hier.

Tot ziens bij Velocitas!

Schuimparty bij Velocitas
Schuimparty! (Foto: Roy Mahadew)
We doen nog een rondje… (Foto: Roy Mahadew)
Pannenkoekenbakkers bedankt! (Foto: Roy Mahadew)
In de rij voor de Vette Bek Roti (Foto: Roy Mahadew)
Het was, kortom, een dag om heerlijk van te genieten, bij de leukste vereniging van Leiderdorp en omstreken (Foto: Roy Mahadew)

Scroll naar boven