Trickshotcompetitie

Al wéér een leuke actie bij Velocitas, gewoon for the fun of it: een trickshotcompetitie.

Maak jij het mooiste doelpunt van Velocitas? Geef jij ons publiek toch iets om naar (uit) te kijken? De opdracht is simpel: film een zo origineel, leuk en/of spectaculair mogelijk doelpunt en stuur je filmpje naar

velocitasleiderdorp@gmail.com

(Houd er rekening mee dat we filmpjes via onze communicatiekanalen gaan delen.)

Gave start

Trainer Jordi van den Bos was meteen enthousiast: “Ik maak met de C1 wel een gave start volgende week!” Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot je trainer tijd vrijmaakt voor deze trickshotcompetitie. Vraag zelf om trickshottijd tijdens je training. Of haal thuis je eigen korf uit het hok en laat je streetskills aan ons zien. Allemaal coronaproof natuurlijk. En misschien heb je nog een oud filmpje liggen dat iedereen toch echt (nog) een keer moet zien. Kom maar op.

Velodogs

Om alvast in de stemming te komen: bekijk de goals van de week op het YouTube-kanaal van onze Velodogs nog eens:

Inspiratie

Of laat je inspireren door de korfbalvrienden Jesper van Haastrecht, Matthijs Kuiper, Marco van der Vlag, Kevin van Haastrecht en Christiaan Scholte van Stadskanaal’74 (meer tekst onder de filmpjes):

Indoor trickshots van Stadskanaal’74

Fortnite trickshots van Stadskanaal’74

Op hun YouTube-kanaal vind je nog véél meer (nou ja, een stuk of wat) filmpjes met trickshots. De heren hebben in ieder geval zelf de grootste lol, en dat is ook een belangrijk onderdeel van onze trickshotcompetitie.

Nóg meer filmpjes vind je op YouTube als je zoekt op “korfbal trickshot“.

Heel veel succes en vooral plezier. Wij kijken uit naar jullie filmpjes.