Vacature trainer/coach Velocitas 1 en 2

De afgelopen jaren heeft de selectie van Velocitas een goede positieve ontwikkeling doorgemaakt. Om deze positieve ontwikkelingen een goed gevolg te kunnen geven, zijn wij met ingang van het seizoen 2024-2025 op zoek naar een trainer/coach voor Velocitas 1 en 2.

De selectie

De selectie van Velocitas bestaat uit een jonge spelersgroep die gedreven zijn om stappen te maken. Binnen de groep is er gemixte ervaring en beschikt iedereen over eigen kwaliteiten. Velocitas 1 speelt op het veld overgangsklasse en strijd in de zaal om te handhaven in de overgangsklasse. Velocitas 2 is op het veld gepromoveerd naar de reserve overgangsklasse en is op koers om in de zaal te promoveren naar de reserve 1e klasse.

Velocitas staf

De staf van de selectie bestaat uit de trainers/coaches van Velocitas 1 en 2, een verzorger en een teambegeleider. Daarnaast kunnen wij met Velocitas voor extra specialisme en advies terecht bij fysiopraktijk De Ommedijk (partner).

Wat we varwachten:

  • Een ambitieuze trainer die vanuit een visie op (dynamisch)korfbal zowel de individuele spelers als ook het teamniveau wil en kan verbeteren.
  • Een trainer die de spelers en speelsters kan motiveren en enthousiasmeren en naar een bepaald doel kan laten werken.
  • Een trainer die communicatief vaardig en benaderbaar is voor vragen over speelwijze, tactiek en gemaakte keuzes.
  • Je coacht wekelijks het eerste/tweede team. Je trekt hierin samen op en hebt hier dus een belangrijke bijdrage in de prestaties van onze selectieteams.
  • Het hebben van ervaring met coachen op overgangs/hoofdklasse niveau bij het 1e team en ervaring op 1e klasse niveau voor ons 2e team heeft de voorkeur.

Wat we bieden:

  • Een ambitieuze en leergierige selectie van jonge spelers met gemixte ervaring.
  • Een prestatiegerichte Technische commissie die van Velocitas 1 een stabiele overgangs/hoofdklasse-ploeg en van Velocitas 2 een stabiele ovargangs/1e klasse-ploeg wilt maken.
  • Een omgeving waarin de trainers van de selectie complementair zijn aan elkaar. De onderlinge rolverdeling wordt afgestemd op basis van eigen kwaliteiten.Een goede accommodatie om te trainen.
  • Een passende vergoeding.

Geïnteresseerden kunnen reageren naar: Kelvin van Poelgeest, TC coördinator senioren wedstrijdsport: tc.a.senioren@sv-velocitas.nl of voor vragen bellen met 06-12913875.