GEZOCHT: Train(st)ers voor G-team

Velocitas is op zoek naar enthousiaste en toegewijde train(st)ers om ons G-team naar nieuwe hoogten te brengen! Wij zijn absoluut een van de meest bruisende en inclusieve korfbalclubs in de regio en we willen niets liever dan dat iedereen, ongeacht zijn of haar vaardigheidsniveau, kan genieten van de sport.

We zoeken naar iemand die niet alleen dol is op korfbal, maar ook een groot hart heeft voor het begeleiden van mensen met verschillende behoeften. Je zou je aansluiten bij ons huidige team van trainers (we hebben er 6 in totaal) en samen de trainingen verzorgen.

Onze G-teams trainen op donderdag van 19:00 tot 20:00 uur. Kan je niet elke week? Dat is geen enkel probleem! Ook hoef je niet per se mee te gaan naar de wedstrijden, maar geloof ons, de spelers zouden dat wel ontzettend leuk vinden!

Als train(st)er van het G-team bij Velocitas krijg je de geweldige kans om een positieve invloed te hebben op het leven van onze spelers, zowel op sportief als persoonlijk vlak. Je zult niet alleen hun korfbalvaardigheden verbeteren, maar ook bijdragen aan hun zelfvertrouwen, teamwork en hun gevoel dat ze bij Velocitas horen.

Klinkt dit als een uitdaging die bij jou past en wil jij deel uitmaken van ons geweldige team dat het G-korfbal voor iedereen mogelijk maakt? Wacht dan niet langer en stuur vandaag nog een e-mail naar anita.van.bentum@sv-velocitas.nl om je aan te melden als train(st)er voor het G-team van Velocitas!

We kijken uit naar je bericht en naar een geweldige tijd samen!

Scroll naar boven