Vanaf 9 november: stemmen op Velocitas bij het Rabobank Wensenfonds! ๐Ÿ”‹๐ŸŒž

Groen licht voor Velocitas

Als je googelt op korfbal en duurzaam, dan zie je al snel advertenties voor โ€œKorfbalpalen van aluminium, duurzaam en betaalbaarโ€. Dat is de ene betekenis van duurzaam: een product dat lang meegaat. Als Velocitas maken we daar graag gebruik van. En sporten bij Velocitas moet natuurlijk ook betaalbaar zijn. Maar we willen het hier vooral hebben over die andere betekenis van duurzaam: niet slecht voor het milieu. Hoe gaat Velocitas dat realiseren? Bijvoorbeeld door vanaf 9 november te stemmen op Velocitas bij het Rabobank Wensenfonds!

โ‚ฌ 5.000,-

Met een plan gebaseerd op het Wensenfonds willen we een grote stap maken om 32 zonnepanelen op het dak van de kantine te plaatsen. Later moeten dat er 64 worden, en eigenlijk zijn er zelfs 90 nodig om in onze energiebehoefte te voorzien. Zo werken we niet alleen aan een beter milieu, maar kunnen we de energierekening van โ‚ฌ 5.000 drastisch reduceren, en korfballen betaalbaar houden.

Stemmen!

Het Rabobank Wensenfonds heeft ons laten weten dat we een van de 99 genomineerde wensen zijn. Van 9 tot en met 25 november kunnen klanten en leden van de Rabobank Leiden-Katwijk stemmen op de genomineerde wensen. Om voor een donatie in aanmerking te komen heeft onze wens tenminste 100 stemmen nodig. Help Velocitas daarom aan stemmen. Als je klant of lid bent, stem op Velocitas. De komende week leggen we je precies uit hoe je dat moet doen, maar zet 9 november alvast in je agenda!

Omslagfoto: Annejet Bosman